Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσμολογιας τριων πεταλ


stfotia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια προσφατα προμηθευτηκα τρια πεταλακια (τρμολο ,wah ,φαζ)ομως επειδη δν εχω καθολου σχετικη εμπειρια αντιμετωπιζω καποια προβληματακια μωρε.πως μπορω να τα συνδεσω  μεταξυ τους?τι καλωδια θα χρειαστουν?(δν θελω τα πεταλακια να βρισκονται μακρια μεταξυ τους.)να προτιμησω ενα μεγαλο μετασχηματιστη η μηπως ενα για το καθε πεταλακι?κυριως ομως με καιει το ζητημα με τα καλωδια .υπαρχουν καλωδια με γωνιες ,τα λεγομενα αυτακια?ξερω ρωτησα πολλα ,αλλα προκαταβολικα ευχαριστω.

 

ισως ενα οπτικο υλικο να βοηθουσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να τα συνδέσεις μεταξύ τους πάρε κάτι σαν αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_tonemaster_cable_patch.htm.

Για τροφοδοσία πάρε ένα http://www.visualsound.net/index.php/products/pedal_power_supplies/1_spot_power_supply και είσαι ΟΚ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντελως πληροφοριακα!Μια που τα πηρες να εχεις στο νου σου οτι μια καλη σειρα για να τα συνδεσεις και να ακουγονται καλυτερα μεταξυ τους ειναι απο κιθαρα >wah >fuzz >tremolo > ενισχυτης

So be Playful!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα και απο μενα. τι εννοεις δεν μπορεις να τα συνδεσεις? θα χρειαστεις οπως ξερεις ενα τροφοδοτικο με πολλα mA( milli ampere) , και ενα χταποδακι που να ενωνει τα 3 πεταλια σου με το τροφοδοτικο που θα παρεις. επισης θα χρειαστεις 2 ενωτικα καλωδιακια ( ειτε που να σχηματιζουν Γ (νομιζω ειναι αυτα που λες αυτακια εσυ) ειτε ισια. εχει σε διαφορα μεγεθη.) και εισαι ετοιμος. η κιθαρα μπαινει στο input του wah,απο το  output του wah στο input του fuzz, απο το  output του fuzz στο  input tremolo και απο το  output  του tremolo στο input του ενισχυτη. και εισαι ετοιμος. καταλαβες πως παει? ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου