Προς το περιεχόμενο

Ανταλλακτικά για korg triton extreme


ninja

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας.

Λοιπόν το ερώτημά μου είναι το εξής.Λείπει, από το extreme μου, ένας περιστρεφόμενος real time controller. Μόνο το καπάκι. Λέω κι εγώ ok θα πάρω τηλ στο bon studio θα παραγγείλω ένα και τελείωσε το θέμα.

Παίρνω λοιπόν τηλ και αφού με περάσανε από ιερά εξέταση για το αν έχω πάρει από αυτούς το όργανο, μου λένε ότι πρέπει να απευθηνθώ σε κάποιον diller τους για να κάνω την παραγγελεία.

 

Τεςπα, λέω, και πόσο κάνει;(ρωτάω)

Α δεν ξέρω θα μάθουμε όταν έρθει το ανταλλακτικό γιατί αν έρθει μόνο του θα επιβαρυνθείς κα τα έξοδα μεταφοράς (μου λένε αυτοί).

 

Εμένα όμως όλα αυτά μου φαίνονται κινέζικά διότι όταν χρειάστηκα κάτι για το motif μου πήγα στο νάκα και σε δυο μέρες μου το 'χαν φέρει και ήξερα την τομή του από την αρχή την τιμή του.

 

Και ρωτάω εγώ τώρα, Τι κάνω ρε παιδιά; Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; ξέρετε που μπορώ να απευθηνθώ για κάτι πιο σίγουρό;

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

ninja

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα..μιλησε με τον μουσικο οικο Παυλιδι στο Μενιδι και ζητα τον Γιωργο τον τεχνικο..φτιαχνει περιπου τα παντα..google it...να μην κανουμε και τσαμπα διαφημιση..

;)

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου με έσωσες πραγματικά, Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη πληροφορία σου.

 

Υ.Γ.Ο άνθρωπος είναι εξυπηρετικότατος και πολύ καλός γνώστης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η BON STUDIO, γράφει στα παπούτσια της τέτοιες περιπτώσεις. Φέρανε μεταλικές γρύλιες για κάτι μικρόφωνα ως ανταλλακτικά, στην τιμή των 80 ευρώ την μία (!) χωρίς προηγούμενη ενημέρωση τιμής και έγινε καυγάς τρικούβερτος που δεν τις πήραμε.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου