Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Tele, HELP!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχας χαιρετε!Ειμαι μελος του noiz γυρω στον ενα χρονο, παρ'ολ'αυτα δεν συμμετεχω στις κουβενετες σας (αν και παρακολουθω το forum καθημερινα).Ηρθε λοιπον η ωρα να κανω κι εγω μια ερωτηση!

 

Για ολα φταιει ο superfunk!!!Εκει που ημουν μια χαρα ευχαριστημενος με την SG μου, εδω και κανα 3μηνο μου κολλησε να παρω και μια tele!Μου κολλησε αγρια ομως!Μαζεψα κατι ψιλα (χρηματα εννοω) και ηρθε η ωρα να τα καταθεσω στο παγκαρι, ποιου αλλου, του Θωμα (ξερετε τωρα,γιορτες ειναι,να μην κανω στον εαυτο μου ενα δωρακι;). Επειδη λοιπον δεν διαθετω αρκεα χρηματα να παρω μια γιαπωνεζικη ειμαι μεταξυ των δυο παρακατω μοντελων:

 

 

http://www.thomann.de/thoiw2_fender_sq_std_tele_rw_blk_prodinfo.html

 

(Fender SQUIER STD Tele RW)

 

 

http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-163765.html

(FENDER SQUIER AFFINITY TELE MN,θα προτιμουσα η ταστιερα να ειναι maple και οχι rosewood,γι'αυτο το σκεφτομαι αυτο το μοντελο.Αληθεια γιατι διαφερει κατι λιγοτερο απο 100 € απο το παραπανω;)

 

Να προχωρησω στην αγορα ή δεν αξιζουν τα λεφτα τους;

Επισης διαβασα για την αλλαγη του bridge μαγνητη με τον Fender vintage ri 52 με BASE PLATE.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν τον βρηκα στον Θωμα.Καμια βοηθεια;

Τελος, ο neck μαγνητης δε χρειαζεται αλλαγη (εννοω επιτακτικη οπως ο bridge);Ειδα στο site του Θωμα σετακια απο μαγνητες της Fender για Tele οπως το :

 

 

http://www.thomann.de/thoiw2_fender_noiseless_teleset_prodinfo.html

 

 

τι γνωμη εχετε;

 

Ευχαριστω προκαταβολικα!

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην καμμια απο τις δυο δεν ειναι γιαπωνεζικη αλλα ειναι και οι 2 κινεζικες (οι γιαπωνεζικες ειναι καλυτερες και απο τις αμερικανικες και ποια εχουν σχεδον τις ιδιες τιμες...)

Παρε καλυτερα την squier με το maple μπρατσο & ΜΗΝ παρεις τους αθλιους μαγνητες που λινκαρες,το συγκεκριμενο μαγαζι πουλαει και το κλασσικο TELE σετακι της DIMARZIO το TWANG KING που ΣΚΟΤΩΝΕΙ (απο τους καλυτερους tele μαγνητες που υπαρχουν!)

 

http://www.thomann.de/thoiw7_dimarzio_dp173bk_prodinfo.html

 

http://www.thomann.de/thoiw7_dimarzio_dp172_chr_telepickup_prodinfo.html

 

βεβαια ετσι οι μαγνητες θα σου κοστισουν οσο η κιθαρα αλλα πιστεψε με ΑΞΙΖΕΙ τον κοπο,εχω παιξει με πολλες Afinity Squier & εχω παθει πλακα με το ποσο ζωντανες & καλοφτιαγμενες κιθαρες ηταν :wink:

 

προτεινω παντα πρωτα αλλαγη στον bridge μαγνητη γιατι ΕΚΕΙ ειναι ο ηχος της τελε (ο neck λειτουργει περισσοτερο συμπληρωματικα :wink: ) βεβαια ενας καλυτερος neck μαγνητης δεν βλαπτει :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx Superfunk!Ναι το ξερω οτι ειναι κινεζικεσ οι squier απλα δεν το διατυπωσα σωστα παραπανω.

Τους συγκεκριμενους μαγνητες τους λινκαρα γιατι δεν ευρισκα αυτον που προτεινες εσυ.

Παντως για να μου λες να παρω το σετακι μαλλον χρειαζεται αλλαγη και ο μαγνητης στο μπρατσο (μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σου,κατι ξερεις παραπανω)....εεε?

Να κανω και μια τελευταια ερωτηση...στο site του Thomann λεει οτι δεν εχει καθολου στοκ αυτη την στιγμη το συγκεκριμενο μοντελο (για την κιθαρα μιλαω)...καμια ιδεα για το ποτε περιπου να την περιμενω (εννοειται οτι θα περιμενω να δω οτι υπαρχει στο στοκ και μετα θα παραγγειλω,τους εστειλα κι ενα mail να ρωτησω ποτε περιμενουν την νεα παραγγελια αλλα ωταω μηπως εχει ξανατυχει σε κανεναν σας)???(ξερω,ξερω,σαν μωρο παιδι κανω κοτζαμ μαντραχαλος!).

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι οι μαγνήτες που λίνκαρες οι noiseless (και γενικότερα όλοι οι noiseless είναι μάπα, εννοώ εγώ δεν τους "πάω" καθόλου) είναι καλοί για στούντιο ηχογραφήσεις αλλά άμα έχεις τη "ροκιά" μέσα σου και παίζεις μόνος σου μελετώντας π.χ θα σου τη σπάσουν. Κόβουν κάποιες συχνότητες πρίμες και μπάσες και το noiseless αποτέλεσμα είναι εκνευριστικότατο. αν δεν έχει και λίιιιιιγο φυσιματάκι :lol: :lol: πάρε οποιουσδήποτε άλλους μαγνήτες σου προτείνουν.

 

Αλλά πρόσεξε ένα πράγμα που πιστεύω σε συμφέρει:

140 ευρά η κιθάρα και 20 να στη στείλουν και 5-10 ευρώ η διαφορά του ΦΠΑ και 110 οι μαγνήτες και δεν θα σου πάρουν κανα 100 ευρώ να στους περάσουν επάνω? χορδές σεταπ, εργατικά κλπ κλπ κλπ κανα 90-100 σίγουρα θα σου πάρουν κατά μέσον όρο άρα μαζεύεται ένα κοστούμι κάπου 370 ευρά αν το καλοσκευτείς με 430-470 περίπου πέρνεις την light ash tele από το Θουμάκο και έχεις κάτι πολύ καλύτερο και με pickups όχι τόσο άθλια που θα έχει το squier, γιατί πρώτον και μέτρια να είναι δεν θα τα αλλάξεις αμέσως αλλά και να θέλεις αργότερα να τα αλλάξεις θα έχεις μια σίγουρα καλύτερη "πλατφόρμα" εφαρμογής "πειραμάτων" 8)

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου