Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς τίποτα για αυτή την κιθάρα?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η teisco είναι μια Ιαπωνική εταιρεία η οποία εκλεισε τη δεκαετία του 70.Αντέγραφε ενισχυτές fender τους οποίους έδινε σε φτηνή τιμή.Έκανε και δικά της μοντέλα όμως(σχέδια).Στη περίπτωση κιθάρες τα υλικά που χρησιμοποιούσε ήταν φτηνά (πχ τα σώματα τους ήταν κάτι σαν νοβοπάν).Τώρα αυτήν με το μαόνι σώμα λογικά θα είναι καλύτερη.Ο ήχος των Teisco είναι vintage εώς poly vintage.Φαντάσου κάτι soundtrack σε ταινία με το Βουτσά.Φστ μπόινγκ! ;D

Αν σε ενδιαφέρει αυτός ο ήχος χτύπα την .Πάντως μην περιμένεις καμιά τρελή ποιότητα κατασκευής.Τ ότι έχει συλεκτική αξία,έχει όντως αφού είναι κιθάρα 50 ετών.Πουλιούνται όμως πιο πολύ για αυτόν το λόγο παρά για το ήχο τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παιξει με μερικες. Ως φτηνα οργανα 50ετιας εχουνε αρκετο περιεργο playability...με την εννοια οτι οσο καλο set up και να τους κανεις καποια απλα δεν παιζουν ανετα. Ο ηχος τους οντως ειναι λιγο φσσσστ μποινγκ.

 

Εν ολιγοις, να ξερεις οτι δεν θα ακουγεται και πολυ πιθανον δε θα "παιζει" οπως μια νεα κιθαρα ή μια καλοσυντηρημενη vintage κιθαρα.

 

Τωρα η συγκεκριμενη οντως φαινεται να ειναι απο τα ακριβοτερα μοντελα της teisco, ποσο αξιζει να δωσεις...θα σε γελασω, ειδικα αφου δε μπορω να "επιθεωρησω" το οργανο απο κοντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω και εγω μια απο το βρωμικο 62 αγορασμενη απο εναν συμφορουμιτη!

ειναι τοσο συλλεκτικη που θελω οποτε βρω χρονο και δεν βαριεμαι να της αλλαξω χρωμα! :)

 

περαν της πλακας, γενικα δεν εχουν και καμια καλη φημη!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου