Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με tracking απο Dhl.


Astrikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Εχω κανει παραγγελια απο thomann.Μου εστειλαν sms εχει φυγει η παραγγελια σημερα.Τσεκαρο το site του thomann και οντως ειναι ετσι.Προσπαθω μετα να κανω tracking την παραγγελια μου απο το site της dhl με το parcel number που μου εδωσαν απο τον thomann αλλα μου βγαζει αυτο"No shipments found for that search criteria" η "Status: No data found".Κανω κατι λαθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκιμασες στο dhl.de ή .com? Στο .de θα πρεπει να σου εμφανιζεται... αν οχι περιμενε λιγο ισως δεν εχει περασει στα συστημα τους ακομα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ευχαριστω πολυ, ειχατε δικιο.Δοκιμασα σε dhl.de και δουλευει μια χαρα, ηθελε χρονο.Μονο που δεν καταλαβαινω τι λεει γιατι ειναι στα γερμανικα :P.Δοκιμασα και στο com αλλα εκει εχει διαφορες επιλογες και οσες δοκιμασα δεν δουλευει.Που κλικαρω στο com?Ευχαριστω και παλι!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Γεια σας κι'από μένα. Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα, οπότε ποστάρω εδώ.

 

Για να μην τα πολυλογώ, έκανα μια αγορά απ'του Θωμά (3 δέματα) τα οποία παραδόθηκαν *ταυτόχρονα* στην DHL για να έρθουν Ελλάδα στις 12/04.

Το θέμα είναι ότι τσεκάροντας το tracking, το shipment status για κάθε ξεχωριστό δέμα φαίνεται να έχει 5-6 μέρες καθυστέρηση με τα υπόλοιπα.

 

Συγκεκριμένα, έχω ήδη παραλάβει εδώ και 2 μέρες το ένα δέμα, το δεύτερο ξεκίνησε για Ελλάδα μόλις χθες, ενώ το τελευταίο είναι ακόμα στο 1ο στάδιο της διαδικασίας ("the package will be scanned upon arrival at our package center") και δεν έχει φύγει καν από Γερμανία ακόμα.

 

Και άντε, να μην χωρέσουν όλα σε μία αποστολή, το καταλαβαίνω. Αλλά θα έπρεπε να έρθουν με την επόμενη... Εδώ απ'ότι φαίνεται, το δεύτερο θα φτάσει πάλι μόνο του, και το τρίτο μάλλον μετά από άλλες 5-6 μέρες.

Δηλαδή αν είχα σκάσει κάνα σοβαρό ποσό και ήταν 20 τα δέματα, θα μου ερχόνταν σε 20 "δόσεις" ως το 2012?  ???

 

Anyway, επικοινώνησα χθες με την DHL εξηγώντας τους το "πρόβλημα", αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα.

Ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι συνηθισμένο φαινόμενο αυτό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύνηθες φαινόμενο, μη σε ανησυχεί καθόλου...

 

Ευτυχώς δεν τα "βιάζομαι" τα πράγματα, και δεν πολυανυσηχώ γιατί όντως κάτι κινείται στο tracking.... Aπλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια η λογική του να στέλνεις μια πολλαπλή αποστολή στον ίδιο παραλήπτη, με "δόσεις"!... Queue jumpers? Να μην μείνει κανείς παραπονεμένος επειδή ΟΛΑ άργησαν ΠΟΛΥ?

 

Anyway, ευχαριστώ για την απάντηση. Ελπίζω τουλάχιστον να πετύχω τον deliverά, να μην τρέχω να τα παίρνω ένα ένα απ'τα γραφεία τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου