Προς το περιεχόμενο

απο τριτον σε x50?


miglis-mrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά, εφόσον η μηχανή του Χ50 είναι ίδια με αυτή της σειράς Triton (HI), πρέπει να δέχεται ήχους. Μόνο μέσω USB καλωδίου όμως, καθώς δεν διαθέτει floppy, sd card, ή υποδοχή για stick από ότι λεέι στο site.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψεις μέσω υπολογιστή για να φορτώσεις καινούργιους ήχους, να φορτώσεις το ανάλογο MIDI-USB driver της Korg και να κάνεις edit/load τους ήχους από το Librarian της Korg (X50 Editor & USB-MIDI DRIVER συμπεριλαμβάνονται σε cd-rom όταν το αγοράσεις καινούργιο)

 

Επίσης είναι πολύ πιθανό δείγματα από Triton Classic & Studio, TR, Le και ειδικότερα από το Extreme, λόγω λάμπας, να ακούγονται τελείως διαφορετικά στο X50 :o

 

Εδώ να φανταστείς έχει τύχει βιολιά από Studio να ακούγονται τελείως διαφορετικά σε Extreme όταν κάνεις το ίδιο multisample load, γιαυτό θέλει προσοχή ???

 

Δεν το χω δοκιμάσει σε Χ50 καθώς δεν έχω το συγκεκριμένο synth, αλλά από Triton σε pa 1X pro που έχω, υπάρχουν πολλοί ήχοι από Triton σε φορουμς της Korg για download και παίζουν μια χαρά.

 

Ίσως κάποιος που έχει το X50 να μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα άλλο ζήτημα που ενδεχομένως να προκύπτει είναι αυτό των effects. Το Triton έχει δυνατότερη μονάδα effects σε σχέση με το x50, επομένως κάποιοι ήχοι ή combies που χρησιμοποιούν πολλά, να μην ακούγονται το ίδιο από όργανο σε όργανο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου