Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς τίποτα για το φετινό <<schoolwave>>


NemOOO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε ξέρει κανείς τίποτα για το schollwave για φέτος? Πότε σταματάνε

να δέχονται demo, ημερομηνίες, τόπο διεξαγωγής?

 

Είχε δει κανείς το περσινό Schoolwave? Απόψεις?

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

'Ενα τραγούδι στη διεύθυνση «Μίνωος 10-16, Νέος Κόσμος, Αθήνα, 11743» με την ένδειξη «για τους SCHOOLIGANS, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2006. Αφορά μαθητές μόνο.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

- Όνομα συγκροτήματος

- Είδος μουσικής

- Τίτλος

- Αριθμός μελών συγκροτήματος

- Ονοματεπώνυμο /Ηλικία/ Τάξη/ Σχολείο κάθε μέλους

- Πόλη διαμονής

- Τηλέφωνα επικοινωνίας

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ασχετο λιγο αλλα και σχετικο!!!

 

επειδη ειχε τυχει να παρω το τευχος που ειχε μεσα το cd απο την ελευθεροτυπια και να διαβασω και να δω φωτογραφιες στο ενθετο..θελω να πω οτι μου φενεται πολυ κακογουστο 15χρονα παιδια ντυμενα δηθεν και με το στυλακι <<λες και ειναι 40 χρονια στην σκηνη>> να χωροπηδανε πανω στο stαge σαν κστσικια και να προσπαθουν να περασουν ενα μηνυμα οτι ολα ειναι φλου κουτουρου!!(εντομεταξι οι πιο πολλεσ μπαντες ειναι απο κολλεγια....)ξερουν αραγε οταν λενε τραγουδια απο μεγαλα rock συγκροτηματα τι πραγματικα εννοουν??

 

γνωμη μου παντα.

ornos tou daous

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πω οτι μου φενεται πολυ κακογουστο 15χρονα παιδια ντυμενα δηθεν και με το στυλακι <<λες και ειναι 40 χρονια στην σκηνη>> να χωροπηδανε πανω στο stαge σαν κστσικια και να προσπαθουν να περασουν ενα μηνυμα οτι ολα ειναι φλου κουτουρου!!

 

Είναι πολύ προτιμότερο από άλλες δραστηριότητες και κάνουν το κέφι τους.

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο το να στελνουν συνεχως μυνηματα απο τα χαζοκινητα τους,να παρακολουθουν το Fame Story & να παιζουν playstation καλυτερα ειναι...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω πάει σε schoolwave αλλά έχω δει αρκετά σχολικά συγκροτήματα. Συνήθως, δηλαδή πάντοτε, χτυπιούνται αλλόφρονα και παίζουν τρας και οι πιο φιλόδοξοι πανκ και το μόνο που περισσεύει είναι το ύφος. Τώρα για "άλλες ασχολίες", εγώ είδα να έχουν τις ίδιες ασχολίες με την πλειοψηφία της νεολαίας, δηλαδή ποτό-τσιγάρο-κινητό-χαβαλέ.

 

Βέβαια έτσι κι αλλιώς και το κοινό τους δεν είναι για περισσότερα, μιά και συνήθως "ξενερώνουν" με ότι έχει να κάνει με κάτι άλλο.

 

Οι εξαιρέσεις συνήθως δεν καταφέρνουν να ακουστούν, οπότε αναφέρομαι στον κανόνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ροκ πουριτανισμός...

Ότι επίπεδο και κατανομή γνώσης και προσπάθειας υπάρχει στο γενικότερο πληθυσμό, υπάρχει στην αντίστοιχη κλίμακα και στα δεκαπεντάχρονα. Καμία διαφορά. Υπάρχουν 16άρηδες και 17άρηδες με άψογες τεχνικές δυνατότητες, που έχουν ρίξει απο τα παιδικά τους χρόνια πολύ δουλειά και προσπάθεια. Υπάρχουν ένα κάρο χαμένοι 30άρηδες και 40άρηδες που ταιριάζουν στις προηγούμενες αρνητικές περιγραφές(ποτό-τσιγάρο-κινητό). Και το αντίστροφο. Όσο για το νόημα, ο καθένας ας βγάλει το δικό του, δεν έχουμε καμιά ιστορία να κρατήσουμε.

 

Τέλος είναι αστείο να συγκρίνουμε την πολυσυλλεκτικότητα του γούστου και της μουσικής γνώσης του σημερινού τυπικού 16άρη(σαν ακροατή), την εποχή του mp3, που ο κάθε μουσικόγκαβλος έχει πρόσβαση σε άπειρη μουσική, και διατηρεί τεράστιες συλλογές, με αυτήν του παλιού 45άρη πχ, που μελετούσε 6-7 άλμπουμ το χρόνο, και ακόμα και αυτό για πολύ λίγους αυτής της ηλικίας ισχύει [Τα επιχειρήματα του στυλ "ναι έχει πιο πολλά σκουπίδια" ή δεν την ακούει με την αντίστοιχη προσοχή όλη αυτή τη μουσική τα ακούω απο τώρα], βλέπουμε με τι κόσμο γεμίζει ο Αντύπας και ο Βασιλείου, και ποιά και πόσο περιορισμένη είναι η live κληρονομιά που άφησαν οι προηγούμενες γενιές, στην Αθήνα τουλάχιστον. Ξεκολλήστε απο την τηλεόραση, δεν γίνεται να έχουμε άποψη για μια ηλικιακή ομάδα απο τις καφετέριες το mad και τα πρωινάδικα....

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν οι αστοί επέτρεψαν την τέχνη στη μάζα γνώριζαν από πριν τη δημιουργία του κίτς. Πρώτα τους εκπαιδεύεις και μετά τους επιτρέπεις να "δράσουν" μόνοι τους. Είμαστε η πληθωρική γενιά μιας ντετερμινιστικής εποχής ...μπορούμε να πάμε μονάχα από το κακό στο καλύτερο. Τι να τα κάνω όμως τα mp3 αφού ακούγοντας περισσότερα ακούω λιγότερα, τι να τα κάνω τα live αφού πηγαίνοντας σε περισσότερα νοιώθω λιγότερα και τι να το κάνω το ολοκαίνουριο Microsoft Word αφού με την ίδια ταχύτητα συνεχίζω να σκέφτομαι και να γράφω. Ας θαυμάσουμε τους κλόουν παριστάνοντας με τη σειρά μας τους θεατές ...επιτέλους το rock βγαίνει με manual.

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν άνθρωποι που σκεφτόντουσαν και σκέφτονται πιο γρήγορα απο ότι μπορούν να γράψουν, [ακόμα και με το word (sic)], άνθρωποι που αφομοιώνουν, ανασυνθέτουν, και κάνουν δική τους με φυσικό τρόπο τεράστια ποσότητα μουσικής δημιουργίας, και άνθρωποι που ζήσαν σε εποχές που δεν υπήρχε κανένα στην κυριολεξία live, καμία μουσική σκηνή, καμία διέξοδος για δημιουργεία. Μην νομίζεις οτι εσύ κι εγώ είμαστε το κέντρο του κόσμου. Αυτό που σε εσένα φαίνεται πληθωρικό σε άλλους φαίνεται φτωχό, και αυτό που νιώθεις να σε περιορίζει και να σε καθοδηγεί άλλοι το χρησιμοποιούν απλώς σαν ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι πριν μπορέι να μην είχαν ευκαιρία. Τώρα έχουν. Μαζί μ'αυτους έχουν και όλοι οι υπόλοιποι. Ο κόσμος δεν χειροτέρεψε, απλώς μεγάλωσε.

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το αν υπαρχουν χαμενοι 30αρηδες η οχι δεν καθιστα αυτη την συμπεριφορα σωστη διοτι δεν κανουν το κεφι τους αλλα παρασυρομενοι απο την ελευθερια της ροκ και της <αναρχιας> αλλα κα μιμουμενοι καποιους αλλους φτανουν σε αυτο το αποτελεσμα...εγω εχω δει οτι οι περισοτεροι καπνιζουν στελνουν μηνυματα και λενε αττακες και καλα ειμαι ο ψαγμενος ροκας που δε μασαει σε τιποτα ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι πλεον χαμμενοι..τι σημαινει για σας οταν ενα μικρο παιδι βγαινει να παιξει με τσιγαρο στο στομα καμπαρντινα και καομποικο καπελο???κανει το κεφι του ???

ornos tou daous

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου