Προς το περιεχόμενο

Concretion - Final Border [Demo CD]


Spiros Poullos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπα να μοιραστω μαζί σας (και απορω γιατι δεν το εχω κανει τοσο καιρο) το demo που ειχαμε κάνει με την παλια μου μπαντα το 2001.

 

Οι Concretion λοιπόν ήταν μια Heavy/Power Metal μπάντα απο τα πέριξ της Ηλιουπολης, του Βύρωνα και του Ζωγραφου που ''εζησε'' απο το 1999 εως το 2002.

 

Τα ιδρυτικα μέλη της μπάντας ήταν ο Κωστας και ο Φάνης που παιζανε τοτε διασκευες για την πλακα τους μεχρι που ξεκινησαν να γραφουν μουσική και ξεκινησαν να ψαχνουν για άλλα μέλη.

 

Πήγανε λοιπόν σε ενα ωδειο της Ηλιούπολης όπου διοργανωνε συναυλίες για τους μαθητες του ωδειου σε ενα χωρο με μια μικρη σκηνη και μια αιθουσα για να καθονται γονεις και φιλοι.

 

Ηρθαν να δουν αλλο ντραμμερ τοτε αλλα ειδαν εμενα που κοπανιομουνα με τα μακρια μου μαλλια τοτε 16-17 ετων (αχ πατερα γιατι να παρω το γονιδιο της αλωπεκίασης απο σενα...) με τα 6 σκουλαρικια που φοραγα, το αμανικο μπλουζακι Metallica (επαιζα και αξιοπρεπως για να λεμε την αληθεια δεν ειχα μονο το image) και την επομενη μερα χτυπησε το τηλεφωνο τα ειπαμε, βρεθηκαμε, παιξαμε μια δυο φορες και κολλησαμε...

 

Στη συνεχεια ηρθε ο Βελλισαριος στα πληκτρα και ο Δημητρης στο μπάσσο που δώσανε αλλα πνοή στη μπάντα και αλλο αερα και τα κομματια μας αποκτησανε αλλο feeling και οι προβες πηγαιναν ολο και καλυτερα.

 

Μετα ειχαμε τα δυσκολα...ο τραγουδιστης...αντε να βρεις heavy / power τραγουδιστη με καλη φωνη...το κερασακι στη τουρτα λοιπον ηρθε οταν ανελαβε ο Θανασης τα φωνητικα τον οποιο τυχαινε και τον γνωριζα απο το σχολειο.

 

Πραγματικα πολυ καλος τραγουδιστης και ενθουσιαστηκα οταν εμαθα (τυχαια) οτι αυτος θα ηταν ο τραγουδιστης μας. Οταν μπηκαμε και στο στουντιο για προβα με τον καινουργιο μας τραγουδιστη εκει τα κομματια κυριολεκτικα ζωντανεψαν ή τουλαχιστον ετσι μας φανηκε αφου ενα χρονο καναμε προβες χωρις τραγουδιστη...

 

Ακολουθησαν αρκετα live σε τοπικα φεστβιβαλ (δήμων, πολιτικα κτλ) καποια clubs (woodstock κτλ), σχολες, πανεπιστημια και μετα γραψαμε το Demo μας στο Studio P στην Ηλιουπολη με τον Γιωργο Ποντίκη στη παραγωγη. Μετα απο ενα χρονο και μερικες live εμφανισεις βαρεσαμε διάλυση...τους λογους δεν αξιζει να τους αναφερω.

 

Δεν σας προλογησα τοσο πολυ για να σας προϊδεάσω θετικά απλα ξεθαψα το CD το έκανα mp3@320kbps και πατησα το play & repeat στο winamp ακουω, θυμαμαι και νοσταλγω...

 

Προσωπικα ακουγωντας το CD μετα απο 9 χρονια που εχω ''ωριμασει'' αρκετα στα μουσικα μου ακουσματα και στο παιξιμο μου νιωθω οτι αυτη η μπαντα αξιζε να παει μπροστα και φυσικα δεν εννοω διεθνη καριερα αλλα της αξιζε κατι καλο. Τουλαχιστον αποσο θυμαμαι δεν υπηρχαν καλες heavy μπαντες εκεινο το καιρο εν ενεργεια.

 

Περιμενω γνωμες θετικες, αρνητικες κτλ...προς θεου ομως μη πεταχτει κανας ανικητος και μου πει οτι πχ θυμιζει Maiden ή Helloween κτλ γιατι το ξερω ήδη...αλλωστε τον τροχο του heavy metal τετοιες μπαντες τον ανακαλυψανε

 

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ !!!

 

Download Concretion - Final Border [Demo CD 2001].rar from FileFactory.com

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:) :) :) :) :)

 

Ελα ρε Σπυράρα, Κώστας speaking

 

Σε περιμένω να έρθεις σε καμμία πρόβα στο terra να μας καμαρώσεις κ αμα έρθεις στο τσακιρ κεφι να βαρέσεις κιόλας.

 

Το όνομα μας τώρα είναι FROZEN SCREAM (αν και μαλλον θα αλλαξει) και βαράμε από scorpions και wasp μεχρι annihilator.

 

Έχω και τα εξώφυλλα από concretion + 1,2 photo που είχα scannarei αμα θες να τα βαλεις στο myspace.

 

Beers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου