Προς το περιεχόμενο

Κιθαρα και Στρατος...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ρε παιδες,

μου ρθε σημερα και μενα το χαρτακι καταταξης για να υπηρετισω την μαμα πατριδα ;D.

Γενικα υπαρχει τρελος ερωτας και δεσιμο με το οργανο ,και ειδικα αυτην την περιοδο πολλες ωρες ασκησης....(και στην τουαλετα που λεει ο λογος ::))

Ηθελα να πω το παραπονο μου σε οσους εχουν περασει μια παρομοια κατασταση...πως την παλεψατε χωρις κιθαρα ???Θελω να πω ,ενταξει στις αδειες και τις εξοδους οκ,αλλα κοντα 9 μηνες χωρις παει πολυ...Θα ηθελα να μου πειτε τις εμπειριες σας επι του θεματος,παιζατε πχ σε καμια ορχηστρα του στρατου?κανατε φασαρια στο θαλαμο με την κιθαρα και σας μεταθεσανε?.... :P,με το που την πιανατε αρχιζανε τα ωχ ?Πεσατε αρκετα στο παιξιμο σας μετα απο διαστημα αποχης?

Περιμενω τις αποψεις σας γιατι με πιανει καταθληψη :'(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πας σε ενα μαγαζι παιρνεις μια φθηνη ακουστικη ,γιατι αμα παρεις την καλη μαζι σου ....αμφιβαλλω εαν θα βγαλει το 9 μηνο και μολις ορκιστεις την παιρνεις μαζι σου στην μεταθεση.....Εκει θα γνωρισεις αλλους 30 που θα παιζουν......αλλοι καλυτερα αλλοι χειροτερα.Εαν δεν παιζει κανενας εισαι τυχερος γιατι θα μαζευεστε ολοι μαζι και θα τραγουδατε τραγουδια της ταβλας και του πονου οπως

 

 

και μεχρι να αλλαξεις χορδες θα εχεις απολυθει....... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο κεντρο δεν την ειχα παρει,και ειχα και το μεσο να μπω στην ορχηστρα αλλα δεν γουσταρα.

Οταν εφυγα παραμεθοριο στην αρχη δεν την ειχα παρει για να δω τι παιζει γενικα,με το που γυρισα απο την πρωτη αδεια την ειχα μαζι,την φυλαγα στο φοριαμο μου και ολα καλα,οποτε ειχα ελευθερο χρονο την εβγαζα ανετα.

Δεν απαγορευεται να εχεις μουσικο οργανο μαζι σου,απο το νομο.

Ασχετα αν στη μοναδα που θα εισαι δεν τη παλευεις απο τις ασκησεις να παιζεις κι'ολας,αλλα ο νομος στο επιτρεπει να την εχεις μαζι.

Που παρουσιαζεσαι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω μετα το πρωτο επισκεπτηριο ζητησα απο τους γονεις μου να μου την φερουν (ηλεκτρικη)και ετσι εγινε..επαιζα καπως κρυφα (ουτε ενισχυτακια ουτε τιποτα,ξερα)οταν ημουν στην εκπαιδευση δηλαδη λιγο και μετα στην θηκη κατ'ευθειαν,τα παιδια στον θαλαμο με ειχαν μαθει,το μονο θεμα ηταν μην στραβωνε κανενας καραβανας σε καμια εφοδο θαλαμου αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα,βασικα μην πολυμασας παρτην και βαλτην μεσα μετα την πρωτη βδομαδα και δες πως πανε τα πραγματα απο μονος σου..

στην τελικη πες αληθεια στον καραβανα οτι υπαρχει δεσιμο με το οργανο..το θεμα ειναι να μην ενοχλεις τους αλλους και μην οργανωνεις πολυ κοσμο οταν παιζεις..οταν παλιωσεις do it..

 

υ.γ. στις υπολοιπες μοναδες παντα την κουβαλουσα δεν ειχα θεμα ασε που ηταν και respect Και στους παλιοτερους, εκανα και πιο ευκολα παρεες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα πάρει μια ξεφτίλα ακουστική στη μονάδα 2-3 μήνες αφού πήγα. Πού να ήξερα ότι θα κάτσω άλλους 10. Τέλος πάντων.

 

Σουβλάκια με έξτρα τζατζίκι, καλοκαίρι με 40 βαθμούς στην Ορεστιάδα, 20 άπλυτοι φαντάροι σε ένα θάλαμο και κιθαρίτσα να παίζει από Γονίδη μέχρι Elmore James.

 

Καντ μπιτ δατ.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Κοίτα να δείς. Σε κάθε μετάθεση θα πηγαίνεις ΧΩΡΙΣ το όργανο. Πού ξέρεις που θα πέσεις. Αφού δεις τους άλλους, τσεκάρεις τους ανώτερούς σου, κλπ, την φέρνεις, την φτηνιάρα. Στο κάτω κάτω, δε θα έχεις και ΤΟΣΟ χρόνο να ασχολείσε με τις ώρες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 μηνες χωρις παει πολυ...

:o

Αλλαξανε οι καιροι...

Αν πας για τοσο κι εχεις ορεξη και για κιθαρα,δηλωσε μονιμος.

Θα χεις βρει το επαγγελμα που σου ταιριαζει...

Για ν απαντησω,εγω την πηρα στον 8ο μηνα,στον Εβρο...πριν δε βολευε.

Και συνηθως δεν ειχα ορεξη ή σθενος...

Και αγαπω πολυ τη κιθαρα και τη μουσικη.

Αντε με το καλο παληκαρι μου,να πας,να ξεμπερδευεις και να χορτασεις κιθαρα οταν απολυθεις.

Καλος πολιτης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να στε καλα παιδια  σας ευχαριστω,

οποτε απο οτι μου ειπατε αναλογα με το τη φαση παιζει στην μοναδα πρατω...αναγκαστικα ακουστικη θα παρω(αν και η ηλεκτρικη εχει αλλη αισθηση)τι να κανουμε ομως....και ελπιζω οπως ειπε ο φιλος Ιγνατιος μεχρι να αλλαξω χορδες να χει περασει... 8) .

για να δουμε.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω την πήρα μετά την πρώτη άδεια στο κέντρο και την φύλαγα στα 'πολιτικά είδη', δηλαδή αυτά που δεν πρέπει να έχεις στο θάλαμο, ιδιαίτερα στην αρχή και στις επιθεωρήσεις εννοείται. Και μετά, στη μετάθεση (Ελ.δυ.κ) σπάνια την άφηνα κάτω από κρεβάτι ή μέσα στο φοριαμό μου, και με τις συμβουλές  των παλιών δεν είχα πρόβλημα. Αυτά για τον πρώτο καιρό.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου