Προς το περιεχόμενο

Καλώδια σύνδεσης ηχείων - κάρτας ήχου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΙΤΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΟΥ.ΤΑ ΚΑΛΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ XLR ΣΕ ΚΑΡΦΙ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JACK ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΟΝΙΚΟ Η ΣΤΕΡΕΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΑΚΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ JACK STEREO ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.       (SET UP:WHARFEDALE PRO MONITIROR & TC ELECTRONIC KONNEKT 6)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω την εντύπωση πως δεν κάνει σημαντική διαφορά ως προς τον ήχο. τα δοκίμασες? αν δουλεύουν μια χαρά δεν νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς. κάποιος άλλος που θα ξέρει παραπάνω για αυτό το θέμα θα σου απαντήσει καλύτερα από εμένα.

 

μέχρι να πάρεις κι άλλη απάντηση ρίξε μια ματιά εδώ

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0

 

welcome!

Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει να κάνει με μόνο-στέρεο αλλά με balanced-unbalanced σύνδεση. H balanced έχει το πλεονέκτημα του χαμηλού θορύβου (αν και απ' ότι λένε αυτό ισχύει για συνδέσεις πάνω από 3μ.) και όπου υπάρχει καλό είναι να χρησιμοποιείται.

 

Χρειάζονται τρία καλώδια για balanced σύνδεση, οπότε έτσι δικιολογείται το στέρεο καρφί που λες. Η κάρτα σου έχει balanced καρφί στην έξοδο και προφανώς τα μόνιτορ balanced XLR είσοδο, οπότε πρόκειται για balanced σύνδεση, άρα είσαι ΟΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου