Προς το περιεχόμενο

Αγορα κιθαρας για σκληρη μουσικη...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλο μεσημερι σε ολους,

 

φροντισα να γραψω το αρθρο σε μια πιο απογευματινη ωρα ωστε να ειμαιστε ολοι φαγομενοι για να αποδοσουμε καλυτερα..Ενδιαφερομαι στο κοντινο μελλον να αγορασω καινουργια κιθαρα..Ξερω οτι η καλυτερη λυση ειναι να παω να κοιταξω και μονος μου απλα θελω συμβουλες για το που να κινηθω(μαρκα,χωρα προελευσης..).Ενδιαφερομαι κιθαρα για μεταλ καταστασης και συγκεκριμενα (thrash,death,melodic death,metalcore).Προς το παρον παιζω με μια squier οποτε ο καθενας θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν με καλυπτει...Εχω μια τρελα με κιθαρες τετοιου σχεδιου http://dantheman1969.files.wordpress.com/2007/05/rhoads_24.gif (αν ξερει καποιος πως λεγονται..ας το πει..) και θα προτιμουσα να παρω μια παρομοια..Θα ηθελα να εχει 24 ταστα,διπλους μαγνητες,rosewood ταστιερα,συστημα floyd rose και γενικα μια κιθαρα με γρηγορο μπρατσο και ευκολια στο παιξιμο..Μπορω να δωσω μεχρι 500 με 600 (καινουργια ή μεταχειρησμενη) και να ξερω οτι θα μπορει να παιζει και σε συναυλιες με ενα αρκετα αξιοπρεπη ηχο..Δεν ξερω βεβαια ποσο μεγαλη σημασια εχει η χωρα προελευσης στο παιξιμο και στα αφτια μου... Ελπιζω να μην εγινα πολυ υπερβολικος και κουραστικος...Ευχαριστω!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν την εχω ακουσει, αλλα απο την περιγραφη σου θελεις κατι τετοιο:

http://www.dv247.com/guitars/esp-guitars-alexi-200-electric-guitar-black--47032

511 ευρω εχει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάτι τέτοιο ίσως?

 

http://www.thomann.de/gr/jackson_rr3_bk_w_case_b_stock.htm

 

δεν είμαι σίγουρος για το licensed tremolo, καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω θα ηταν μια καλη επιλογη...Καποιες αλλες ομως? Για να μπορεσω να συγκρινω...Λιγες φορες περνω κιθαρα..Και θα ηταν καλο να το ψαξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχε υπόψη σου ότι οι προτάσεις που γίνονται έχουν σκοπό να σε καθοδηγήσουν για το τι κιθάρες θα Δοκιμάσεις, και όχι για να αγοράσεις στα τυφλά.

 

Καλό θα ήταν, αν μένεις αθήνα, να πας και να ακούσεις κιθάρες που σου αρέσουν οπτικά και με τα συγκεκριμένα specs που έχεις θέσει σε κάποιο από τα γνωστά κιθαρομάγαζα του κέντρου. επίσης, εαν θες να βγάλεις αξιοπρεπή high gain ήχο θα χρειαστείς και έναν καλό ενισχυτή (+ ίσως, πετάλια), κάτι το οποίο ίσως πρέπει να έχεις υπόψην στο μελλοντικό σου budget.

 

Θα ήταν κρίμα να ψωνίσεις κιθάρα με 600 ευρώ και να την καρφώσεις στον ενισχυτή

των 50 ευρώ (παράδειγμα).

 

Τέλος, κοίταξε στις αγγελίες του noiz, συχνά βρίσκεις "μεταλλοκιθάρες" στα λεφτά που ψάχνεις! και μπορείς φυσικά και να τις δοκιμάσεις..

 

Φιλικά,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλυτικοτατος και ξεκαθαρος..ευχαριστο πολυ..  :)

 

Κατι τελευταιο...Με μια τετοια κιθαρα...Τον 600 ευρω...Θα ειμαι καλυμενος μελλοντικα σε θεματα συναυλιων (εννοειται και ο υπολοιπος απαραιτητος εξοπλισμος) και γενικα μια τετοια κιθαρα μπορει να πει κανεις οτι εχει μια ''ποιοτητα'' ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξήγησε τι εννοείς. Mε οποιαδήποτε κιθάρα μπορείς να είσαι καλυμμένος σε live, αρκεί

να είναι σωστά σεταρισμένη. Αν εννοείς ηχητικά, στην αλυσίδα κιθάρα-εφφέ-ενισχυτής

ή κονσόλα, ελάχιστο θα παίξει η κιθάρα, πόσο μάλλον ανάμεσα στα άλλα όργανα.

Το θέμα είναι εσύ να παίζεις σωστά στο live :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 100ε παραπανω παρε μια τετοια:

http://www.thomann.de/gr/jackson_rr3_tbl_update_wcase.htm

 

Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το licenced floyd rose,το οποιο θα μπορουσε να ειναι αυθεντικο μιας και η κιθαρα ειναι ισως κατι παραπανω απο μεσαιας κατηγοριας(αλλα ας μην ειμαστε υπερβολικοι δεν ειναι ολα τα licenced ιδια).

Κατε με εχει πολυ ανωτερους μαγνητες απο την esp που σου πρωτεινε ο συνφορουμιτης πιο πανω(οχι οτι η esp ειναι ασχημη).Γενικοτερα γνωμη μου ειναι οτι θα σε βολεψει μια τετοια,αν δεν βιαζεσαι περιμενε μηπως σκασει τιποτα που να σου αρεσει και στις αγγελιες του φορουμ,ετσι θα γλιτωσεις και μερικα χρηματα.

 

καλες αγορες,και καλα παιξιματα  ;)

EXPECT THE UNEXPECTED...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου