Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για Set-up ηλεκτρικης


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας συναδελφοι.

 

Καταρχας να πω οτι εχω διαβασει ολα τα σχετικα αρθρα στο φορουμ,και εχω μελετησει και τις οδηγιες στο site της fender σχετικα με το set up της στρατ. Το προβλημα ειναι οτι δυο φορες δοκιμασα να την κανω set up και τις δυο κατεληξα να την παω μετα σε μαστορα για να ξαναγινει playable το οργανο  :-[ Τι να πω,μαλλον δεν το κατεχω το αθλημα η απλα δεν καταλαβαινω αυτα τα οποια διαβαζω. Το προβλημα επι του παροντος ειναι οτι μολις την πηρα απο τον δευτερο μαστορα,και ενω εχω δωσει συνολο ενα κατοσταρικο ( και στους 2 μαζι),ακομα μου τασταρει λιγο η λα.Τωρα θα μου πειτε να την παω πισω,ομως δεν ειμαι διατεθειμενος για κατι τετοιο μιας και μενω ψιλομακρια απο το κεντρο,και δευτερον γιατι αν δεν εκανε την δουλεια του την πρωτη φορα θα τη νκανει την δευτερη  >:( ? Τι θα ηθελα να ζητησω τωρα. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει απο αυτα τα πραγματα και να τον βολευει να δει το οργανο?Ισως και να ειναι ενταξει η κιθαρα και να μου φενεται εμενα λαθος,τι να πω? Ας βοηθησει καποιος ρε παιδες,δεν γινεται να τα σκασω και σε τριτο μαστορα,εχω και μωρο 5 μηνων να θρεψω  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πές μας πρώτα απο πού είσαι (γιατί δεν λέει στο προφίλ σου)μήπως κ υπάρχει κανείς που ξέρει set up να στην σετάρει ωραία!

 

Αυτό με τις μπύρες είναι δελεαστική πρόταση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε να πάρει έχασα τις μπύρες... :'(

 

αν δεν εκανε την δουλεια του την πρωτη φορα θα τη νκανει την δευτερη  >:( 

 

Κ φυσικά πρέπει να την κάνει. >:(

Δεν την τέσταρες πριν την πάρεις απο το setup?(τέλος πάντων άλλο είναι το θέμα)

 

Ελπίζω να βρεθεί κάποιος απο εκεί κοντά να σε βοηθήσει γιατί είναι κρίμα! ;)

Εγώ πέφτω μακριά... ;)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι νούμερο χορδών έχεις επάνω;

το ύψος των χορδών όπως το βλέπεις είναι ανάλογο με το radius?

Ορκισμένος Μπλουζάς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχε επίσης υπ' όψιν σου, οτι εφόσον το ταστάρισμα που ακούς παίζοντας unplugged ,δεν "περνάει"  στον ήχο του ενισχυτή τότε αυτό δεν θεωρείται προβλημα. ;)

 

(το αναφέρω επειδή είπες πως ταστάρει λίιιιγο η λα)

Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα τη στρατ μου τη σέταρε εναες πολυ συμπαθης τυπος (Δημητρης) που εχει μαγαζι στη Γλυφαδα. Μου λεει θα σου χαμηλωσω τις χορδες να ακουγεται και πιο ροκ (να τριζουν λιγο) και εφαγε λιγο με τη λιμα το κοκκαλο στο μπρατσο ψηλά (αυτο πριν το headstock) στα αυλακια που καθονται οι χορδες. Μετα η κιθαρα επαιζε γ@μώ αλλα οι μπασσες λα κ μι τριζανε λιγο παραπανω απ'οσο ηθελα κ με ξένιζε...Μην τα πολυλογώ το συνήθισα και μ'αρέσει τώρα (ειναι οντως ροκ) και είναι πολύ ευκολόπαιχτη ενώ όσοι (επαγγελματίες) έχουν τσεκαρει την κιθαρα τους αρεσει πολυ το σετάρισμά της.

Μήπως ειναι η ιδεα σου; Κατσε παιξ'την λιγο πρωτα μπορει να σου αρεσει. Εκτος κι αν πνίγει νότες η χορδή αυτή ή σου χαλάει το sustain οποτε ειναι χοντρό και πήγαινέ την πίσω...κ βρες μετά ένα καλό μαστορα.

Φοβερές συμβουλές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου