Apatilos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Καλημέρα παιδιά.Πριν 4,5 μήνες πήρα το korg X50 και τις τελευταίες μέρες 3 φορές έκανε το εξής ενώ έπαιζα άρχισε να κάνει κάτι περίεργους ήχους αντί για νότες ακουγόταν όπως όταν κουρδίζεις μια κιθάρα δηλαδή πατούσες τη νότα και ακουγόταν σαν να ανεβοκατέβαινε μόνη της και ο ήχος ήταν παραμορφωμένος.Το πρόβλημα εξαφανίζεται αν αλλάξεις όργανο.Έχει καμιά ιδέα κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Μου είχε τύχει κι εμένα ένα παρόμοιο πρόβλημα σε κάποιο αρμόνιο που είχα και τελικά διαπίστωσα ότι προερχόταν από το pitch wheel. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω τρόπους για επιδιόρθωση του προβλήματος αυτού καθώς εγώ είχα πάει το όργανο στο service της αντιπροσωπείας. Αν μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, προτείνω να το πας κι εσύ μια βόλτα από το Bon Studio αφού το όργανο είναι ακόμα εντός εγγύησης. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apatilos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση.Ευτυχώς μένω θεσσαλονίκη οπότε θα το πάω.Και σε σένα παραμόρφωνε τον ήχο πέρα από το ανεβοκατέβασμα τονικότητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Υπάρχει και η περίπτωση να αλλαζει τιμες καποιο knob απο μονο του όπως έκανε εμενα το triton le. Σε καθε περιπτωση, το πας για ελεγχο και φτιαξιμο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Αν μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, προτείνω να το πας κι εσύ μια βόλτα από το Bon Studio αφού το όργανο είναι ακόμα εντός εγγύησης. +1000 Γενικότερα, ότι είναι εντός εγγύησης στην αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apatilos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Θα το πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση