Προς το περιεχόμενο

Λυση για θεμα χωρου και απορια attenuator


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα παιδες...επειδη το θεμα χωρου τελευταια και η τακτοποιηση του εξοπλισμου μου με απασχολει ηθελα να ρωτησω μιας και εχω ψαξει αρκετα που μπορω να βρω stands τυπου ραφιερας  για κεφαλες...εχω ηδη 4 και καποια κομπο και θα ηθελα να τις βαλω σε καθετη διαταξη στον τοιχο αλλα οχι να ακουμπαει η μια πανω στην αλλη γιατι αρχιζουν και πηγαινουν περα δωθε και πολυ την φοβαμαι την ζημια...εχω δει σε καποια ξενα καταστηματα στο νετ καποια ''stands'' σε στυλ ''βιβλιοθηκης'' οπου και καθε ραφι εχει ενα κεφαλι...ξερετε που μπορω να ψαξω να βρω κατι παρομοιο?

 

επισης και μια δευτερη ερωτηση...ξερετε καποιο attenuator(εχω το hotplate) που να συνδεεται με 2 κεφαλες ωστε  να μην ξοδευω χρηματα για καθε κεφαλι και attenuator...υπαρχει περιπτωση το switcher 2heads--->one cabinet να δουλεψει πισω απ το attenuator η θα ειναι επικινδυνο για την μια απ τις 2 κεφαλες που μενει standby οσο παιζει η αλλη?

 

ευχαριστω προκαταβολικα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά θα κάνεις, για να αερίζονται και οι κεφαλές. Η θερμότητα (και η υγρασία) είναι ό,τι χειρότερο για τα μηχανήματα. Ειδικά, αν παίζουν και μερικές με λυχνίες, ακόμη καλύτερα.

 

Διακόπτη για τέτοια χρήση θα βρεις σίγουρα! Συμπαθητικό φαίνεται το 2 Head Amp Switcher του Weber. Έχω ακούσει και για το Ηeadbone. Θα υπάρχουν κι άλλα, με λίγο ψάξιμο θα βρεις!  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου