Προς το περιεχόμενο

Προταση για μαγνητες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

 

Θελω να αλλαξω τους μασγνητες οπου φοραει η κιθαρα και θα θελα να μου προτεινετε μαγνητες Seymoyr D. και Dimarzio για τις θεσεις Bridge και neck.

 

Η κιθαρα ειναι μια ESP MII NTB απο alder και rosewood ταστιερα. Ο ηχος μου θα θελα να ειναι σχετικα ευελικτος ωστε να μπορω να παιζω Blues, Hard rock και 80s Metal. Τι σετακι προτεινετε. Τωρα φοραει  ΕΜg 81-85.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα δεν θα αλλαζα το σετ, γιατι ειναι καλος συνδυασμος και επελεγμενος απο την εταιρεια (και η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι πολυ σοβαρη και προσεκτικη στις επιλογες της). Βεβαια ειναι λιγο metal η κατευθυνση του συγκεκριμενου σετ, αλλα με καταλληλες ρυθμισεις στα ποτενσιομετρα της κιθαρας και του ενισχυτη μπορεις να παρεις μεγαλη ποικιλια ηχων.

Παντως αν πραγματικα θελεις να τους αλλαξεις βαλε το σετ που βαζει η esp δηλαδη seymur duncan jb , 59, βαλε και split στους μαγνητες να τους κανεις μονους και παιζεις τα παντα (αλλα με hard rock ηχο σαν βαση).

Παντως η εντυπωσιακοτερη MII που εχει περασει απο τα χερια μου ηταν με dimarzio tone zone πισω και dimarzio (δεν θυμαμαι ακριβως τον τυπο νομιζω PAF κατι...) μπροστα με επιλογη split με push-push. Το μετανιωσα που την πουλησα αυτη την κιθαρα.

Τελος μπορεις να την ανταλλαξεις με πιο all around κιθαρα (πχ stratocaster) και να βρεις την υγεια σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dimarzio

Neck: Air Norton ή Evolution(ιδιαίτερος μαγνήτης,αν σ'αρέσει να παίζεις χρωματικές,αρπίσματα κ.τ.λ.)

Bridge: Andy Timmons AT-1

 

Seymour Duncan

Neck:'59 Model

Bridge:Custom Five

 

Έχω καταλήξει σε αυτούς μετά απο πολλά πειράματα και συζητήσεις.Κατά τ'άλλα περί ορέξεως,να εισακουστούν και οι υπόλοιποι.

 

The player makes the guitar, not the opposite.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου