Προς το περιεχόμενο

TD-9? E drums? Midi? Plugins?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

  • Guru

Επαναλαμβάνω.

 

Επιμένω να δοκιμάσεις και τα δύο συστήματα με ένα δικό σου Η/Υ, μάλλον κάποιο laptop έτσι ώστε να καταλάβεις εσύ ο ίδιος πριν κάνεις την αγορά. Γνώμη μου.

 

Αλλιώς είναι να τεστάρεις τις ανταποκρίσεις - ταχύτητες με τους ήχους του ίδιου του module και αλλιώς τις ταχύτητες των ήχων μέσω Midi. Πόσο μάλλον μέσω VSTi όπου έχεις ενδιάμεσα Η/Υ κλπ. Αρχίζει και "ανοίγει" λιγάκι το latency. Δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι νομίζω. Μπορεί να βρήκες αυτά που ζητάς από άποψη λειτουργιών αλλά λέω μην τυχόν και σου προκύψουν ξαφνικά καθυστερήσεις. Γιά κοίταξέ το λίγο πιό προσεκτικά αυτό το σημείο. Πρέπει να είναι εντάξει όλη η αλυσίδα. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Γι'αυτό σου επανέλαβα το πιό πάνω σχετικά με την δοκιμή με δικό σου laptop και ανέφερα σε προηγούμενο post την λέξη "ρύθμιση".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου έχεις δίκιο σε αυτό αλλά το όλο σεταρισμα θα γίνει σε mac pro που δεν είναι laptop αλλά ένα παρα πολύ γρήγορο μηχάνημα που δεν φτάνει τις δυνατότητες του laptop όποτε αν έχω latency εκεί δεν θα είμαι σίγουρος ότι θα έχω στο tower. Οι κατασκευαστικές εταιρίες σου δίνουν κάποια standard για το πως δουλεύει default ένα πρόγραμμα με τις απαιτήσεις του. Ευτυχώς είναι κάτι το οποίο έχω καλύψει για τις ανάγκες μου μέχρι στιγμής. BTW βρήκα έναν γνωστό μου που έχει e drums στο σπίτι του ( μια σειρά της millennium ) και θα κάνω ένα test για να δω και τι παίζει με το όλο midi. Το παιδί έχει cubase sx3 και windows xp τώρα τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω, ξέρω ότι κάνει την δουλεία του σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις όποτε ακούγοντας θα συγκρίνω έστω θεωρητικά...

 

Μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί όπου μπορώ να ακούσω κάποιο σύστημα trigering? Λογικά στο drumstore θα παίζει κάτι τέτοιο αλλά θέλω και άλλες γνώμες και επιλογές.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου