Προς το περιεχόμενο

επιλογη λαπτοπ


aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη δουλειά μου παραγγέλνω γύρω στα 15 λαπτοπ ετησίως , για διάφορα τμήματα και άρα συνθήκες εργασίας. λαπ για Α μανατζερς προφανώς δουλεύουν πιο νορμαλ απο λαπ άλλων χρηστων και απο τμήμα σε τμήμα άλλος φόρτος . Παίρνβ η HP  η toshiba  με εξαίρεση 4-5  sony vaio και 3 acer  σε βάθος 3 ετίας .

     λοιπόν , ότι πήρα πέρσι βγήκε αναξιόπιστο.  ακόμη και πανάκριβα μοντέλα έβγαλαν πρόβλημα . οπότε συμβουλή μου , πάρε αυτό με την καλύτερη εγγύηση/αντιπροσωπία .

       Toshiba δε θα σε παιδέψουν αν έχει πρόβλημα .

       Acer , μέχρι πρότινος τα έστελναν για το παραμικρό Ιταλία , δε θα στο πρότεινα .

       HP  καλή , και νομίζω εδώ και ένα χρόνο και στο πλαίσιο για σέρβις ( πήραν τα δικαιώματα ).

        Dell  έχω ακούσει πολύ καλα πράγματα .

Σε γενικές γραμμές όμως , λόγο κρίσης ο ποιοτικός έλεγχος σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέσει με 3 χρόνια πριν .

 

 

 

Ο φίλος Joh τα λέει πάρα πολύ καλά. Συμφωνώ απόλυτα.  :D

 

 

Γι' αυτό θα επιμείνω λίγο στην πρότασή μου για σταθερό, με τον κίνδυνο να γίνω γραφικός.  :-[ Τα πάντα τα καθορίζουν οι ανάγκες σου. Αν π.χ. συμμετέχεις σε LAN πάρτυ κτλ, τότε χτύπα laptop και όρμα! Αν όμως δεν πολυνοιάζεσαι για μετακινήσεις, τότε δε λέει και τόσο. Ή μάλλον δε λέει ΚΑΘΟΛΟΥ! Και ειδικά αν το θέλεις και για το μέλλον. Οι καινούργιες μηχανές γραφικών είναι θέμα μηνών, με αποτέλεσμα να τρέχουν τα παιχνιδοαρρωστάκια σε λίγο για τις αντίστοιχες καινούργιες κάρτες γραφικών και τα τοιάυτα. 

 

Χώρια τις θερμοκρασίες. Εδώ τρομάζουμε να κάνουμε cooling τις σουπερ- ντουπερ κάρτες γραφικών στα σταθερά. Σε laptop του δίνω ένα 3μηνο  ;D Χωρίς τις καθημερινές  ;D  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...πάρε αυτό με την καλύτερη εγγύηση/αντιπροσωπία.

 

+ πολλα

 

 

ή

 

 

πάρε από την αρχή επέκταση εγγύησης σε 3-4 χρόνια

 

+ αλλα τοσα

 

Γενικα δεν εχω προσωπικη πειρα σε καμια απο τις Dell , Acer.Αυτα που εχω ακουσει για την πρωτη , ειναι οτι ειναι πολυ αξιοπιστοι ενω για τη δευτερη οτι εχει καλα προιοντα με ανταγωνιστικες τιμες αλλα τα aftersales services της ειναι ... για το μπουτσ..!Αμα σου χαλασει μπορει να περιμενεις και κανα 4μηνο.Εχω multirama pc  και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τσεκαρε τα κι αυτα!

Live fast , die ... hard!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου