Προς το περιεχόμενο

Γνώμες και απόψεις για TRAYNOR CUSTOM VALVE YCV50B


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ!

 

Τρώγομαι αυτές τις μέρες για αγορά λαμπάτου combo ενισχυτή μέχρι τα 700Ε περίπου με απαραίτητη προϋπόθεση τα "καθαρά" . Fender έχουμε και είμαστε μια χαρά, οπότε δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Αυτό που βρήκα και κόλλησα άσχημα είναι αυτός:

http://www.thomann.de/gr/traynor_custom_wave_ycv50b.htm

 

Τον έχει ακούσει κάποιος? Σε όποιο review και να διάβασα μιλάνε για πεντακάθαρο καμπανιστό κανάλι και βρώμικο αλλά Marshall 70-80s στυλ. Βρήκα το service manual και του έριξα μια ματιά και πραγματικά πρόκειται για τεθωρακισμένο! Κατασκευασμένο στον Καναδά το 2005 με πολύ καλά specs τουλάχιστον για τα χρήματά του.

50W με 2 EL34 & Celestion Vintage 30.

 

 

Τί λέτε?  ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λέω να πας να ακούσεις τους traynor στο guitar store στην Αθήνα. Προσωπικά το έκανα και μου αρέσαν πολύ, αλλά τελικά προτίμησα τον koch λόγω του γενικότερου "πακέτου". Πάντως τα καθαρά τους μου "fender-ίζανε" αρκετά, οπότε, εφόσον λες ότι έχεις ήδη fender ενισχυτή, δεν θα έβρισκα τον λόγο να έπαιρνες traynor μόνο για τα βρώμικα (τα οποία μπορείς να καλύψεις με πετάλια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πάω σίγουρα! Τα fender ικά καθαρά τα θέλω, ίσα ίσα. Αλλά θέλω να κουβαλιέται κιόλας! Ο fender που έχω (super reverb 1975) δεν κουνιέται ούτε για αστείο!

Τον χρειάζομαι για πρόβες και lives...

Το θέμα είναι ότι έχω κολλήσει περισσότερο με τη κατασκευή του συγκεκριμένου ενισχυτή, ποιοτικά και τεχνικά βλέποντάς το, πέρα από τον ήχο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου