Προς το περιεχόμενο

U2 - Καλύτεροι από Αληθινοί


trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γενικα θα ελεγα οι AC/DC παρουσιαζουν μια πολυ πιο "προσγειωμενη" εικονα σαν συγκροτημα απο τους U2. Απλα το αναφερω μιας και τους πιασαμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

βεβαια απο κοντα ειναι και οι ACDC οι οποιοι δεν εχουν ακριβως.....reinvent themselves μουσικα εδω και.....30 χρονια...  ,αυτους ομως κανεις δεν τους βριζει τοσο πολυ...

 

Γιατί να τους βρίσει?Είναι τόσο cool τύποι,που μόνο να υποκλιθείς μπροστά τους μπορείς...

Και αυτό που κάνουν,το κάνουν εξαίσια.Και -σχετικά μιλώντας- και έως ένα (μικρό) βαθμό έχουν reinvent themselves.

 

 

βεβαια οι Αυστραλοι εχουν ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο και συμπαθεστερο frontman

 

Καλά να σαι...Τον πέτυχα μια φορά στο Λονδίνο και χωρίς να μαι σίγουρος τον πλησίασα και τον ρώτησα:

 

-You're Brian Johnson,right?

 

-(Χαμογελώντας) Yeah mate,but please keep it quiet...

 

-(Εγώ)  :o (από τη σεμνότητά του...)

 

Τι να του πω,χαμογέλασα,"υποκλίθηκα" ,του σφιξα το χέρι και χαιρετηθήκαμε.

 

Ο τύπος (υπό "normal" συνθήκες) θα πρεπε να κυκλοφορεί με καμμιά 10αριά μπράβους και άλλους τόσους παρατρεχάμενους-κόλακες...

 

 

Κατά τ΄άλλα χτύπησες ακόμα μία ευαίσθητη "χορδή" μου,που είναι τα (γρήγορα) αυτοκίνητα... ;D(κυρίως τα παλιά sport,με τις "καλές" λαμαρίνες,για να μην ξεχνιόμαστε... ;D)

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γενικα θα ελεγα οι AC/DC παρουσιαζουν μια πολυ πιο "προσγειωμενη" εικονα σαν συγκροτημα απο τους U2. Απλα το αναφερω μιας και τους πιασαμε.

 

Επειδη ειχα την τυχη να γνωρισω απο κοντα τον Edge θα σου πω οτι πιο humble ατομο δεν εχω ξαναγνωρισει ;),το ιδιο Low profile ειναι και οι υπολοιποι εκτος του...Μποζο.. ;)

 

Αλλα ας δουμε ΤΙ ακριβως εχει ΚΑΝΕΙ ο Μποζο τα τελευταια χρονια και αν ΟΝΤΩΣ ειναι κατακριτεα...

 

http://www.looktothestars.org/celebrity/26-bono

 

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=aqdKjGJi9cHc

 

Μετα απο προσεκτικη αναγνωση διαπιστωνω οτι δεν κανει τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω απο τους περισσοτερους rock moguls του πλανητη...(ολοι κανουν "αγαθοεργιες" & ολοι τα κονομανε απο παντου.....ο Bowie ας πουμε βγαζει αστεια χρηματα απο τη μουσικη σε σχεση με αυτα που βγαζει απο τις επενδυσεις του ;)) το μονο που κανει.."λαθος" ειναι οτι κανει πολυ φασαρια......και οτι "ηγειται" του μεγαλυτερου γκρουπ του πλανητη αυτη τη στιγμη κατι που τον κανει φυσικο στοχο απο μονο του. (δυστυχως ο ΦΘΟΝΟΣ ειναι αναποσπαστο κομματι της ανθρωπινης φυσης)  

 

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγώ συμφωνώ με το αρχικό κείμενο και με πολλές απόψεις που ακούστηκαν στη συνέχεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν όλοι συμφωνούν οτι οι U2 και ο Λαζό είναι απλά παραδείγματα που υποδεικνύουν τον Κωστοπουλικό χαρακτήρα του φιλοθεάμονος κοινού. Σαφώς το τηλεοπτικό κοινό είναι που πλειοψηφεί στις σφυγμομετρήσεις που δείχνουν να συγκλίνουν στα αδιανόητα (για κάποιον που διαχωρίζει τον εαυτό του από αυτό το κοινό).

 

Το θέμα λοιπόν δεν ήταν ποτέ αν είναι καλοί οι U2 ή αν παράγει πολιτισμό ο Λαζόπουλος, αλλά οτι δυστυχέστατα αυτά που μας μάθαιναν για την τέχνη, τώρα αποδεικνύονται "μη εφαρμόσιμα", καθώς "δεν συμπνέουν με το πνεύμα της εποχής". Δηλαδή ωραιοποιούν την κατάσταση και την αρπαχτή, και την ελαφρότητα στις τοποθετήσεις την είπανε "πνεύμα της εποχής".

 

Αν δεν σας πειράζει, θα προσθέσω στο πλαίσιο αυτού του θέματος (όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ) 2-3 ενδείξεις που υπέπεσαν στην αντίληψή μου πρόσφατα και θα ήθελα να δηλώσω την αποστροφή μου απέναντί τους, για την περίπτωση που κάποιος τις προσπερνά σε μια γρήγορη ανάλυση ως "φυσιολογικές" : είδα σε δύο διαφορετικά video clips σχετικά mainstream μουσικών την γκρίζα διαφήμιση δύο ΑΚΥΡΩΝ προϊόντων, ενός χυμού και ενός φιτνες μπαρ. Δεν είναι απλά οτι διαφωνώ με την επένδυση τέτοιας φτήνιας στην προβολή ενος πνευματικού δημιουργήματος, αλλά θέλω να προσδιορίσω και το αυτονόητο : Για κανένα λόγο δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις σε κάτι που νομίζουμε όμορφο. Αν οι εν λόγω καλλιτέχνες διέθεταν το στοιχειώδη αυτοσεβασμό στο έργο τους, δεν θα το χρησιμοποιούσαν απευθυνόμενοι στα ταπεινά ένστικτα των μεγαλοκαρχαριών του μάρκετινγκ. Και αν τους υποχρέωνε το συμβόλαιό τους να το σπάγανε, γιατί επιτέλους υπάρχουν και άλλα πράματα από το υπερκέρδος.

 

Δεύτερο, είδα τη διαφήμιση για το 6-πλό cd "compiled by Petros Costopoulos". Aκούτε ρε τι κάνει αυτός? ;D

Παίρνει τα χιτάκια που θα φτάσουν στα αυτιά σου ακόμη και αν ΔΕΝ ακούς ποτέ μουσική, τα βάζει σε ένα πακέτο και τα πουλάει με το όνομά του στο εξώφυλλο. Μαλλον κάποιος θα το αγοράσει και δεν θα καταλάβω ποτέ το γιατί (μια χαρά το ξέρω, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπω στα παπούτσια του).

 

Αυτή είναι η μουσική σήμερα και εμείς είμαστε αυτοί που ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και μαλώνουμε για το τι είναι ροκ και τι δεν είναι.΄Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον με αυτό το ποστ, απλά με αφορμή τα κείμενα των spy και trolley, ήθελα να αντιτεθώ σε αυτά που μου φαίνονται αδιανόητα, γιατί πολύ συχνά εμείς οι ίδιοι παραχωρούμε το πεδίο για να υφίστανται είτε με την ελαφρότητά μας ("δεν είναι ανάγκη να είμαστε όλη μέρα μες τη μιζέρια") είτε συνειδητά, με την κατάληξη στη φιλοσοφία μας οτι έτσι είναι το παιχνίδι και αν θέλουμε κομμάτι από την πίτα, έτσι πρέπει να παίζουμε. Εγώ λέω οτι υπάρχει και άλλος τρόπος : σε αυτές τις συνθήκες ΔΕΝ παίζουμε, μπορούμε να απαξιώνουμε κάθε φτήνια που προσβάλλει την κοινή λογική και την αισθητική μας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να εφευρίσκουμε επιχειρήματα για τη νομιμοποίηση κάθε στραβού που βλέπουμε.

 

Ευχαριστώ για το χώρο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολοι κανουν "αγαθοεργιες" & ολοι τα κονομανε απο παντου.....ο Bowie ας πουμε βγαζει αστεια χρηματα απο τη μουσικη σε σχεση με αυτα που βγαζει απο τις επενδυσεις του ;)

Ναι αλλά οι επενδύσεις δεν μπορούν να ταυτίζονται με τις "αγαθοεργίες".

Δεν άρχισε καμιά πολιτική καριέρα ο Μπάουι όταν βαρέθηκε την μουσική.

Το πόσα βγάζει ποσώς με ενδιαφέρει. Το μόνο που ξέρω για κείνον είναι ότι συντηρούσε τον Roky Erickson όταν δεν είχε να φάει.

 

Όσο για τους Clash βεβαίως συνθέτουν όλα τα στοιχεία της ροκ ιδεολογίας αλλά δεν είναι οι μόνοι. Όσα γράφει παραπάνω ο blue απετέλεσαν και αποτελούν(ευτυχώς) παρατηρήσεις οι οποίες δημιουργούν ένα αξιολογικό σύστημα που έχει εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους. Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν βγαίνουν στην τηλεόραση αλλά αρνούνται να υπογράψουν συμβόλαια που θίγουν την δημιουργία τους, δεν παίζουν όταν δεν έχουν κάτι να πουν και δεν υπακούν με τα μάτια κλειστά στους νόμους της προώθησης προϊόντων. Φυσικά και δεν ζηλεύουν όλοι την επιτυχία των σούπερ γκρουπς.   

 

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη η συζήτηση είναι από μόνη της απόδειξη(σε αυτο που έγραψε ο τρολει παραπάνω) ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι για το καλήτερο

 

Είμαι βέβαια πεποισμένος οτι αυτοι που ελεγχουν τα media θα ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους με πολύ χειρότερα "προϊόντα" απο τον Λαζο και τον Βοno γιατί αυτοί έχουν να προσφέρουν και κάτι θετικό και αληθινό.

έχω και δικαιώματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Μήπως,όμως,είναι αρκετό το ότι θίγονται κάποια πράγματα(αυτονόητα σε κάποιους και σε άλλους παλί όχι) σε τόσο ευρύ φάσμα κοινού;Πιστεύω πως ναι,γιατί θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως έναυσμα για,προσωπική πλέον,αναζήτηση.(γιατί δεν έχουμε όλοι τα υπόβαθρο να βρούμε τα ψαγμένα βιβλία και τους αληθινά χαρισματικούς συγγραφεις που θα μας αφυπνίσουνε.Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε)

 

Δε σου κρύβω πως σκεφτόμουν με τον ίδιο τρόπο κάποτε, ίσως κι ένα κομμάτι μου ακόμα το ζυγίζει...όμως...

Το ίδιο δεν κάνει κι ο Τριανταφυλλόπουλος; Απλά ο καθείς "διαλέγει" το πεδίο που είναι πιό "καθαρό" και πρόσφορο για του λόγου του και λέει...

Υπ'αυτήν την έννοια το ίδιο κάνει κι ο Αυτιάς !!!!, ο Παπαδάκης, ο Χαρδαβέλλας, κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα... Ο καθένας, ό,τι θυμάται χαίρεται. Άλλοι είναι ξύπνιοι, κάποιοι έχουν ταλέντο, κάποιοι είναι για γέλια. Δε λέω πως δεν ακούγονται ενδιαφέροντα πράγματα κατά καιρούς, όμως απαιτείται editing και ματιά πίσω απο τις λέξεις για να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι παίζει αληθινά, κι αυτοί που μπορούν να το κάνουν αυτό, κατά κανόνα δεν βλέπουν τέτοιες εκπομπές... Όλοι αυτοί απευθύνονται -όπως δηλώνουν- σε ευρύ φάσμα κοινού. Αν τώρα έχεις δεί κάποια μεταστροφή των αντιλήψεων αυτού του κοινού και μάλιστα την αποδίδεις σε τελάληδες της TV, εγώ δεν τόχω αντιληφθεί. Πριν λίγα χρόνια, κουβεντιάζοντας με φίλους περί του θέματος, κατάλαβα πως για νάμαι εντάξει με τον εαυτό μου πρέπει να θεωρήσω ως σημείο εκκίνησης την παραδοχή: όταν μιλάμε για τέτοιου βεληνεκούς/απήχησης εκπροσώπους/δημοσιογράφους/διασκεδαστές της τηλεόρασης, νομίζω επιβάλλεται να τους θεωρούμε εξ'αντικειμένου διεφθαρμένους. Αν η πορεία και οι πράξεις τους ή η προσωπική επαφή μαζί τους καταρρίψει την αρχική παραδοχή, καλώς. Μέχρι τότε όμως, κράτα μικρό καλάθι...

 

Το επόμενο ερώτημα είναι γιατί πρέπει να περιμένουμε απο έναν rock star να αποτελέσει ηθικό πρότυπο όταν το κυρίως "προϊόν" του είναι η λαϊκή μουσική. Ηθικό πρότυπο δεν ήταν ούτε ο Καζαντζίδης, ούτε (δλδ έλεος) ο συγχωρεμένος ο "βασιληας της ποπ". Κι όμως, όταν μας αρέσει το "μουσικό προϊόν" είμαστε έτοιμοι να τα παραβλέψουμε όλα αυτά, ενώ όταν μας είναι αδιάφορο (το "μουσικό προϊόν") το απαξιώνουμε στο σύνολό του με δικαιολογία το "έλλειμα αυθεντικότητας".

 

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τουλάχιστον όχι για όλους. Λατρεύω τους Skynyrd, όμως όταν άκουσα το τελευταίο τους God and Guns (για όνομα...) ή κάπως έτσι και τη μιλιταριστική του αισθητική, δεν ήξερα αν πρέπει να θυμώσω ή να βάλω τα γέλια. Στον κάλαθο των αχρήστων. Αρκούμαι πλέον στους παλιούς δίσκους τους, τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίον... Τα ίδια και για τους ZZ Top... αν και γι'αυτούς η απόφαση είναι με αναστολή λόγω ελαφρυντικών  ;D...

Οι U2 μου είναι αδιάφοροι. Δεν θα μπορούσα όμως να διανοηθώ να τους απαξιώσω ελαφρά τη καρδία. Το ίδιο για πολλούς άλλους.

Κοντολογής, δεν αξιώνω απο τον James Brown δηλώσεις κατά των Ρεμπουμπλικάνων ή μανιφέστα περί ελευθερίας ή τι άλλο. Κι αν πεί και καμμιά χοντράδα, ΟΚ. Δεν είναι όμως το ίδιο αν ακούσω τη χοντράδα απο τον Gregg Allman πχ.

Η ταύτιση μουσικού - ακροατή είναι μια μιά εκρηκτική χημεία που προσφέρει μοναδικού βάθους συναισθήματα και στις δύο πλευρές. Κι αυτή η ταύτιση έχει απαιτήσεις.

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

rock η

Καλα αυτοι μονο ακτινογραφια δεν τους  εχουν κανει..... :)

 

Παντως  οι U2 EINAI αυτη τη στιγμη η μεγαλυτερη μπαντα στον πλανητη (με τον ορο μεγαλυτερη εννοουμε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΑ βεβαια μια και αυτο ειναι το μονο ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ μεγεθος ,ευτυχως ή δυστυχως)

 

http://www.musicrooms.net/alternative/11448-Are-Top-Earners.html

 

βεβαια απο κοντα ειναι και οι ACDC οι οποιοι δεν εχουν ακριβως.....reinvent themselves μουσικα εδω και.....30 χρονια... ;D ,αυτους ομως κανεις δεν τους βριζει τοσο πολυ... ;D

 

τωρα γιατι μια και η μαζικη επιτυχια ειναι--αντι-ροκ και κατακριτεα ;D η μια μπαντα ειναι "ποπ" και η αλλη "ροκ" δεν ξερω και οι δυο ΤΡΕΛΛΗ κονομα κανουνε..... ;D  & οι 2 τα ιδια Παντελακη μου,τα ιδια Παντελη μου παιζουν..(οπως και το 99% των μεγαλων pop acts)

 

βεβαια οι Αυστραλοι εχουν ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο και συμπαθεστερο frontman :) (και μαμω τα ατομα ο τυπος!) & ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ (αν δηλ.ο Μποζο δεν ηταν τοσο φανφαρας ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ειχε προβλημα)

 

Top Gear AC/DC BRIAN JOHNSON INTERVIEW TOP GEAR BBC Sun 26 Jul 2009

Συμφωνω. Γιατι απλα οι αυστραλοι ειναι ψυχη ενω  παιζουν το ιδιο τραγουδι και σε καμια περιπτωση δε τους λες τιποτα αλλο παρα ροκ & εφ οσον εκφραζουν outsider καταστασεις.(για μενα ροκ=ψυχη-και οι depeche mode ας πουμε ροκ παιζουν-).

Σε αντιθεση με τους U2 οι οποιοι ητο εσι εως το war poy paizan "rock" χωρις να παιζουν το ιδιο τραγουδι ενω τωρα πουλαν(εμποριο) την outsider κατασταση εφ οσον προκυται-οι u2-για προιον της νεας ταξης πραματων.(δηλ χθες ειχε ο Αντ1 live των και εως τωρα δεν εχουμε δει κατι τετοιο-Ο ΑΝΤ1 ΡΕ! ;)-σε αναφορα ουτε για τη Μαντονα ή τον Μ Τζακσον-)ΗΜΑΡΤΟΝ.

Δηλ. πιο φθηνο ηταν αυτο να βαλει αν δεν ειχε τι να βαλει απ την αναπαραγωγη του σκορπιου? και μαλιστα σε περιοδο επαναληψεων σειρων και μετα απο 360 tour στο Αθηνα?(παρε χαπια)

Προς Θεου δεν υποτειμω τις τεχνικες δυνατοτητες των μουσικων ασχετα αν δε με αγγιζει το στυλ  και ασχετα αν υπαρχουν καλυτεροι ή χειροτεροι.

Αρκουμε στο μ αρεσει δε μ αρεσει γιατι δεν ειμαι στο επιπεδο αυτων για να κρινω τεχνικα.

Εχω το δικαιωμα ομως να κρινω γιατι απευθυνονται σε μενα και ασκουν επιρροη - 'η +

και να του χαρακτηριζω σα τη πιο υπερεκτιμημενη μπαντα της ιστοριας.

LONG LIVE WINE WOMEN & SONG

 

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοντολογής, δεν αξιώνω απο τον James Brown δηλώσεις κατά των Ρεμπουμπλικάνων ή μανιφέστα περί ελευθερίας ή τι άλλο. Κι αν πεί και καμμιά χοντράδα, ΟΚ.

 

To ιδιο και εγω αλλα εδω ειμαστε,εν γνωση μας βεβαια ;D,ΑΔΙΚΟΙ,γιατι παρολο που ξερουμε οτι ο James Brown στην προσωπικη του ζωη ηταν ενας wife beater (οτι χειροτερο υπαρχει στον κοσμο δηλ.) ειναι ΤΟΣΟ τεραστιος που του τα συγχωρουμε ολα (και ΦΥΣΙΚΑ και του τα συγχωρουμε) και συνεχιζουμε να υποκλινομαστε μπροστα του οσον αφορα το ΜΟΥΣΙΚΟ μερος (μια & αν τον αποριπταμε σαν μουσικο επειδη πλακωνε στο ξυλο τη γυναικα του και λατρευε τον Bush  θα ειμασταν απλα ΗΛΙΘΙΟΙ)

 

Τους U2 ομως που το μοναδικο τους μειονεκτημα ειναι οτι εχουν ψωναρα τραγουδιστη (αν και προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε μου τραγουδιστη που να ΜΗΝ ειναι ψωναρα ;D ;D) τους "σταυρωνουμε"..

 

Προσωπικα,οπως εχω δηλωσει και παλια ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ για τον χαρακτηρα & την προσωπικοτητα οποιουδηποτε καλλιτεχνη απο τη στιγμη που το ΕΡΓΟ του ειναι ΜΕΓΑΛΟ και οι U2 εχουν παραξει ΜΕΓΑΛΟ εργο (αν και πλεον δεν μπορουν να φτασουν το παρελθον τους,κατι ΠΟΛΥ συνηθισμενο για τα περισσοτερα γκρουπ απο ενα σημειο και μετα)

 

Απο εκει και περα σε καπιταλιστικο συστημα ζουμε και πολλοι ανθρωποι ,οσο μορφωμενοι,φτασμενοι ,ψαγμενοι κτλ και να ειναι απλα δεν μπορουν να ξεφυγουν απο τη ΦΥΣΗ του ανθρωπου που δυστυχως οπως  εχει αποδειξει χιλιαδες φορες η ιστορια ειναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ & η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ολο και περισσοτερου πλουτου.....,τους λυπαται βεβαια κανεις για αυτο ,ειδικα αν σκεφτεις ποσο ΧΡΟΝΟ χανουν ,χρονο που θα μπορουσε να γινει δημιουργια και ελευθερη μαλιστα,αλλα ως γνωστον πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος και μετα το χουι του.... :-\

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους U2 ομως που το μοναδικο τους μειονεκτημα ειναι οτι εχουν ψωναρα τραγουδιστη (αν και προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε μου τραγουδιστη που να ΜΗΝ ειναι ψωναρα ;D ;D) τους "σταυρωνουμε"..

 

Μήπως γιατί για μερικούς εδώ μέσα (δικαίως κατά την γνώμη μου) οι U2 δεν είναι και τόσο μεγάλοι τελικά;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου