Προς το περιεχόμενο

Starfire by EKS technology inc


stelios82k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά! απο ένα φίλο έχει πέσει στα χέρια μου μία κιθάρα stratocasterονόματι Starfire by EKS technology. έχει απίστευτο μπράτσο και είναι ότι πιο βολικό έχω χρησιμοποιήσει ποτέ! ο ήχος της βέβαια είναι για κλάμματα.

 

Εννοείται βέβαια ότι θα την κρατήσω και θα την σουλουπώσω για να την χρησιμοποιώ για εξάσκηση και καμιά home ηχογραφησούλα, αλλά θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος καποια επιπλέον στοιχεία για την εταιρεία να με διαφωτισει.

 

το Google επιστρέφει σκόρπια και ελάχιστα στοιχεία. είναι λέει μια εταιρεία που δραστηριοποιούταν στο παρελθόν στην κατασκευή copy οργάνων γνωστών brand και κατασκευαζόταν κάπου σε ένα χωριό στην Ιαπωνία (που μάλλον είναι μούφα :)  )

 

θα ήθελα να μάθω προέλευση / έτος κατασκευής κυρίως.

 

είναι ολόιδια με αυτήν σε άλλο χρώμα

 

http://quintanormal.olx.cl/vendo-guitarra-electrica-en-40-000-iid-107648711

 

αν βοηθάει είναι cherry sunburst χρώμα με ασορτί μανίκι, δεν έχει pickguard, to headstock είναι στο χρώμα του σώματος και είναι original κοπή του headstock σε σχήμα στρατ.

 

 

we need to re-discover communication

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eιχα αγορασει μια καπου στο '96 αν θυμαμαι καλα,σπο ενα μικρο μαγαζι διπλα στον Αρμαο (εχει κλεισει εδω και χρονια).Ηταν μια Strat copy 3-tone sunburst.Παρολαυτα αν θυμαμαι καλα,το neck plate δεν εγραφε τπτ αλλα δεν παιρνω και ορκο μιας και την εχω δωσει πανω απο 10 χρονια τωρα και την κρατησα ελαχιστα σαν back up οργανο...τα reviews στο Harmony Central,μιλανε για Made In Japan αλλα προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος μιας και ειχα παρει πολυ φτηνα τη δικη μου (πρπ στα 100 χιλιαρικα τοτε) οποτε δεν αποκλειω τα εξης

-ειτε να υπηρχαν δυο γραμμες παραγωγης (Ιαπωνια και Κορεα)

-ειτε να ειναι φτιαγμενες στην Κορεα και το "Nagoya" να ειναι μερος του trade mark

-ειτε οντως να ειναι φτηνες made in Japan κιθαρες

 

...οπως και να χει αν σου κανει και αν σ'αρεσει και το μανικι ολα καλα!!!

...we care a lot...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα με ενδιέφερε να προσέγγιζα και την ημερομηνία κατασκευής αλλά απ'ότι κατάλαβα, αρχές δεκαετίας '90. και απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιος ιστότοπος με μαζεμένες πληροφορίες. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

we need to re-discover communication

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου