Προς το περιεχόμενο

φαρδιά, μακριά και άνετη ζώνη μπάσου


Psyberbass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά ψάχνω μία ζώνη μπάσου που να είναι πιο φαρδιά από το σύνηθες (κατα προτίμηση όχι δέρμα) και να είναι και μακριά για να μπορώ να κατεβάζω το όργανο καθότι είμαι ψηλός και εύσωμος. τι προτείνετε; σε ποια εταιρεία να κοιτάξω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

www.minotaur.gr

 

Δεν ξέρω τί θα βρεις σε μη δερμάτινη, αλλά οπωσδήποτε η δουλειά που γίνεται στη Minotaur είναι ΑΑΑ. Είμαι κι εγώ πελάτης.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα μια Warwick αρκετά καλή, και πολύ φτηνή. Άν θυμάμαι καλά 7-8 €. Απο Λογοθέτη θα την βρείς, εγω την πήρα απο τον Τσέλιο στην Θεσσαλονίκη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και άκουγα τα καλύτερα για τις minotaur, δεν έδωσα ποτέ ιδιαίτερη σημασία. Μέχρι που μια μέρα πήγε και μου πήρε δώρο η κοπέλα μου μία τέτοια ζώνη (εντελώς τυχαία, στο άκυρο, και με αμιγώς αισθητικά κριτήρια).

 

Ε, έκτοτε, πραγματικά δε νιώθω την παραμικρή κούραση όσες ώρες και να περάσουν- αν το ήξερα, θα είχα αγοράσει μία τέτοια χρόνια πριν! Άρα, έχοντας παράλληλα χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες ζώνες, συνηγορώ κι εγώ υπέρ των minotaur.

bass @ vertigo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου