Προς το περιεχόμενο

NORD - Η θρυλική "κόκκινη" εταιρεία στο Tony's Keyboards!


tonys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι-ες,

 

Βρισκόμαστε στην ευχαρίστηση θέση να σας ανακοινώσουμε, την ανάληψη της αντιπροσωπείας nord  από το κατάστημά μας.

 

Η nord κατασκευάζει  synthesizers και stage pianos, στα οποία εφαρμόζει τεχνολογία αιχμής για την επίτευξη προηγμένων χαρακτηριστικών και vintage ήχων.

 

Η Σουηδική εταιρία Clavia DMI AB  ιδρύθηκε το 1983 από τον Hans Nordelius στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Το πρώτο προιόν που κατασκεύασε ήταν το Digital Percussion Plate 1. Για πρώτη φορά οι drummers μπορούσαν να παίξουν sampled sounds με φοβερή αίσθηση και δυναμική. Ενδεικτικά  αναφέρουμε ότι το προιόν είχε μια απροσδόκητα τεράστια επιτυχία.

Το 1984 παρουσιάζει τα περίφημα πλέον και σε όλους γνωστά για το καλλύτερο triggering digital drum system στον κόσμο, τα ddrum !

 

Το 1995 η nord,  εισήλθε στην αγορά των virtual αναλογικών  synthesizers κυκλοφορώντας το  πρώτο για την εποχή εκείνη  Nord Lead, το οποίο έγινε «εξαιρετικά επιτυχημένο" για την φιλικότητα του προς τον χρήστη, την ευκολία του  στον προγραμματισμό   χωρίς δύστροπα και πολύπλοκα menu, και τέλος την άμεση πρόσβαση  σε οποιαδήποτε σημαντική λειτουργία καλούνταν  να εκτελέσει.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Nord Lead περιλαμβάνεται  το  μοναδικό ξύλινο Pitch-stick και η δυνατότητα μορφοποίησης άμεσης εναλλαγής, μεταξύ χαρακτηριστικών των παραμέτρων.

Η nord συνεχίζει να κατασκευάζει ακόμη το επιτυχημένο Nord Lead,  15 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στη νεότερη πλέον έκδοση Nord Lead 2X.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ακόμα και τα πρώτα nord επιβραβεύτηκαν από αξιόλογους μουσικούς τόσο για την αυθεντικότητα, τον σωστό προγραμματισμό όσο και την άμεση και δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο χρήστης.

 

Η επιτυχία αυτή λοιπόν βασίζεται  στο ότι, κάθε nord σχεδιάζεται από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι, που γνωρίζουν και σέβονται τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των μουσικών.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η nord αποσπά κάθε χρόνο για τα μοντέλα της, τα περίφημα βραβεία M.I.P.A.

Πρόσφατα το Nord Stage κέρδισε το βραβείο M.I.P.A ως το καλλύτερο Stage Piano, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία ! ( 2006-2007-2008 )

Επίσης το Nord C1 Combo Organ, απέσπασε το βραβείο M.I.P.A 2008 στην κατηγορία των   Organ / Portable keyboard.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν να δείτε και να ακούσετε από κοντά, όλα τα προϊόντα της nord στο κατάστημά μας.

 

Νιώστε την εμπειρία με όλες τις αισθήσεις σας, παίζοντας σε ένα από τα όργανα της θρυλικής.... «κόκκινης εταιρείας» !

 

nord

Hand made by SWEDEN.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες

 

TONY'S KEYBOARDS

Στουρνάρη 20

Τ.Κ. 106 82 Αθήνα

 

Τηλ/Fax:(+30 210) 6450796

 

Web Site: http://www.tonyskeyboards.gr

Mail to : [email protected]

www.tonyskeyboards.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου