Προς το περιεχόμενο

Stratα Stratούλα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά!

 

Πρώτο μου θέμα σαν τρυφερό πόδι στο forum (συγχαρητήρια by the way, είναι φοβερό) και χαιρετώ όλους. Εδώ και κανένα 2μηνο που διαβάζω τα θέματα έχω μάθει πολλά.

 

Θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω μια Μεξικάνα Strat με Seymour Duncan και την έχω φέρει στα μέτρα μου μ'αρέσει πολύ όπως είναι τώρα. Το μοναδικό μειονέκτημα: 21 τάστα. Λοιπόν, τη Μεξικάνα δεν την αλλάζω με τίποτα όπως είναι τώρα αλλά θέλω και μια Strat με 22 τάστα, χωρίς να χρειαστεί να χτυπήσω καμιά χρηματαποστολή ή να βάλω υποθήκη τη χρυσή οδοντοστοιχία της γιαγιάς. Έχω βάλει στο μάτι την Fender Lite Ash με 3 Seymour Duncan (κορεάτικη) & την Highway 1 (αμερικάνικη). Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι η ταστιέρα οπότε αν κάποιος έχει παίξει με Μεξικάνα και με τη Lite Ash ή και με την Highway θα εκτιμούσα πολύ τη συγκριτική άποψή του. Λόγω δουλειάς το να κατεβώ κέντρο να ακούσω κάποια από αυτές (αν τις βρω κάπου...) είναι πολύ δύσκολο.

 

Thanx

Jay

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μοναδικό μειονέκτημα: 21 τάστα

 

Αυτο ειναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ οχι μειονεκτημα! :lol: (προσωπικα φρικαρω με τα 22 ταστα ειδικα στις τελε,αν και στις στρατ καπως τα ανεχομαι :lol: )

 

Στο ζουμι τωρα:μπρατσο της Lite Ash ειναι παχυτερο απο αυτο της Highway αλλα δεν θα σου συνιστουσα να αγοραζες μια Lite Ash χωρις να τη δοκιμασεις γιατι υπαρχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ των κιθαρων αυτων απο κιθαρα σε κιθαρα (αλλες ειναι εκπληκτικες,παναλαφρες & με φοβερη δουλεια στα ταστα & αλλες εντελως για πεταμα)

 

Οι μαγνητες της Lite Ash ειναι αυθεντικοι SD ALNICO 2 PRO & βεβαια πατανε κατω τους χλωμους μεξικανικους μαγνητες της Highway.

 

H Highway εχει το ιδιο μπρατσο με την American Std (με μονο truss rod ομως κατι που προσωπικα προτιμω) & βεβαια το γνωστο satin finish (το οποιο μεσα στα επομενα 2 χρονια θα εχει σιγουρα μεταναστευσει απο την κιθαρα σου :lol: )

 

Γενικα η ποιοτητα κατασκευης της Highway ,οπως και τα ηλεκτρονικα της ειναι καλυτερη απο της Lite Ash αλλα βεβαια η αλλαγη τους με καλα αμερικανικα ειναι πολυ φθηνη υποθεση.

 

Βεβαια επειδη απο κιθαρα σε κιθαρα ολα τα παραπανω παιζουν πολυ θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις πριν αγορασεις. :wink:

 

Welcome!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanx για την σε βάθος απάντηση!

 

Το μοναδικό μειονέκτημα: 21 τάστα

 

Στο ζουμι τωρα:μπρατσο της Lite Ash ειναι παχυτερο απο αυτο της Highway αλλα δεν θα σου συνιστουσα να αγοραζες μια Lite Ash χωρις να τη δοκιμασεις γιατι υπαρχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ των κιθαρων αυτων απο κιθαρα σε κιθαρα (αλλες ειναι εκπληκτικες' date='παναλαφρες & με φοβερη δουλεια στα ταστα & αλλες εντελως για πεταμα)

 

Βεβαια επειδη απο κιθαρα σε κιθαρα ολα τα παραπανω παιζουν πολυ θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις πριν αγορασεις. :wink:

 

Welcome![/quote']

 

Χμ, αυτό με προβληματίζει λίγο γιατί σκοπεύω να αγοράσω από thomann, οπότε θα βγει ρουλέτα να μην μου τύχει παντόφλα σε περίπτωση που πάω για την lite ash.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου