Προς το περιεχόμενο

Πως φερνουμε ΚΕΦΑΛΗ απο αμερικη???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυριοι

Διαβαζοντας ολα τα σχετικα topics σχετικα με το πως φερνουμε πραγματα απο αμερικη,τα οποια πρεπει να ομολογησω πως ειναι λιγο μπερδεμενα,μετα λυπης μου διαπιστωσα πως δεν αναφερεται πουθενα το θεμα ενος ενισχυτη!για να γινω πιο συγκεκριμενος...

 

Λαμβανοντας υποψιν τις τιμες στο usa διαολιζομαι να φερω μια κεφαλη απο την αλλη ακρη του ατλαντικου,με την βοηθεια του θειου,μονιμου κατοικου αμερικης(γεια σου θειε :D ).

γνωριζοντας το βαρος μιας κεφαλης 20+kg,και ολα τα υπογεια κολπα,δηλωση ως δωρο κλπ,σας παρακαλω να δωσετε τα φωτα σας ωστε να γλιτωσω ο κακομοιρος οτι μπορω και να μην μου τα φανε οι :twisted: :twisted: :twisted: τελωνιακοι!

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα ακριβως οπως φερνουμε & κιθαρα!! :lol:

 

http://www.noiz.gr/postt2770.html&sid=dec93306b1e48fde698ae71849c5e743

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητε superfunk,μπορει να σε κουραζω το παραδεχομαι ομως εισαι ο μονος που φαινεται να κατεχει το θεμα,και εξαλλου πρεπει να καταλαβεις την λαχταρα μου για ενα full λαμπα ενισχυτη(μπορει και mark 4).Γιαυτο λοιπον και παραθετω την παρακατω τελευταια ερωτηση:

Απο την στιγμη που ο ενισχυτης πακεταριστει,εχοντας ενα βαρος γυρω στα 25 kg,και δηλωθει ως δωρο,απο ιδιωτη και οχι απο μαγαζι, δεν θα φορολογηθει?ή χρειαζεται να γινει και καποια αλλη διαδικασια που μου διεφυγε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βεβαια να ξεκαθαρισω πως δεν αναφερομαι μονο στον superfunk,αλλα και σε οποιον αλλο μπορει να απαντησει με σιγουρια στις αποριες μου! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα φορολογηθεί κανονικά, δυστυχώς. Για να μη φορολογηθεί πρέπει να δηλωθεί με αξία το πολύ 50¤. Τέλος πάντων το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, αν μπορούν να σ'τον δηλώσουν με αξία μέχρι $600 τότε θα πληρώσεις περίπου 100-150¤, που δεν είναι και τόσο πολλά σε σχέση με το πόσα γλιτώνεις αγοράζοντας απ'έξω.... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου