Προς το περιεχόμενο

Ableton crash


pat5086

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

 

θα ήθελα τη βοήθεια σας για το παρακάτω θέμα

Προσφατα αγόρασα ενα καινούργιο laptop hp με επεξεργασή i7 μια και fast track pro.

Εγκατέστησα το ableton live 8 σε windows 7 64bit και αρχισα να προσπαθώ να ηχογραφήσω κιθάρα. Σήμερα λοιπόν ενώ ακουγα ενα video απο you tube και επαιζα ταυτόχρονα κιθάρα απο την καρτα ήχου ο υπολογιστής crashαρε. Μου το εχει ξανακάνει μια δυο φορες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. 'Οταν crashaρει χάνω τον ελεγχο του mouse  και δεν μπορώ να κάνω τιποτα. Σήμερα περιμενα κανα δεκάλεπτο και ξεμπλόκαρε.

Ο υπολογιστής υποτίθεται οτι είναι αρκετα δυνατός για να αντέξει όλα αυτα και τον εχω τεστάρει σε πολλές ταυτόχρονες λειτουργίες χωρις την καρτα ήχου και δεν εχει προβλημα. 'Εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Από τα δεδομένα σου, το ύποπτο για το πρόβλημα είναι αν το ableton live είναι σπασμένο. Αν δεν τρέχει τίποτα αλλο παράλληλα, τότε ξεκίνα από αυτό σαν δεδομένη πηγή προβλήματος. 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

Το ableton δεν είναι σπασμένο το κατέβασα το το site της εταιρίας με τους κωδικούς που δίνει η m audio με τη fast track pro. Ο υπολογιστής crashαρει όταν παίζω απο το ableton  και τρέχει παράλληλα και you tube. Δεν μου το κάνει πάντα αλλά εχει συμβει μερικές φορές μετα απο ώρα.

Eίχα προβλήματα και στο παρελθόν και το πήγα στην hp και μου αλλάξανε motherboard και επεξεργαστή και απο τότε του έχω κάνει πάρα πολύ έντονη χρήση(τρέχανε παράλληλα παρα πολλές εφαρμογές και βαρφιά προγράμματα) χωρίς όμως την καρτα ήχου, ableton κτλ. και δεν κόλλούσε πουθενά. Τωρα λόγω εγκατάστασης σε καινούργιο χώρο είπα να ξαναβάλω την καρτα και το ableton και αντιμετώπισα προβλήματα. Ρωτάω γιατι αμα είναι να το πάω πάλι για service πρέπει να είμα σίγουρος οτι δεν είναι τιποτα αλλο.

Ευχαριστώ και πάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις κατεβάσει τους τελευταίους drivers για την κάρτα? Eίχα ακριβώς αυτό το πρόβλημα και λύθηκε με ένα update στους drivers.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους εχω βάλει πριν κανα τρίμηνο δεν ξέρω αν εχουν βγεί και πιο καινουργοι για win 7 64bit θα τους ξαναεγκαταστήσω απο το site να μαι σίγουρος

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μια μικρή επιφύλαξη θα σου πω το εξής:

 

Επειδή είχα παλιότερα μια m-audio fast track ultra και την έτρεχα σε windows 7, οι drivers (τους οποίους η εταιρεία δεν έχει κάνει update εδώ κι ένα χρόνο) δεν συνεργάζονται καλά με τα 7. Είχα παρομοίως  crashes και αρκετά προβλήματα στον ηχογραφημένο ήχο.

 

Το θέμα σου, μου θυμίζει αρκετά τη δική μου ιστορία.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει ένα (προσοχή!) beta update για την Fast Track Pro. Μπορεί και να σου λύσει τα προβλήματα, μπορεί και όχι. Εσύ επιλέγεις αν θα το δοκιμάσεις.

 

http://forums.m-audio.com/showthread.php?24417-Windows-Fast-Track-Pro-BETA-Driver-6.0.6-DOWNLOAD

 

Αν δε διορθωθούν τα προβλήματα, θα σου πρότεινα να γραφτείς στα fora της m-audio καθώς υπάρχουν χρήστες που μπαίνουν στον κόπο να σε βοηθήσουν.

 

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου