Προς το περιεχόμενο

MARSHALL CLASS 5 rattling problem


hlal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπεριζω και μπαινω στο ψητο αν και νομιζω πως καταλαβατε τι τρεχει και μονο απ τον τιτλο.εχω τον συγκεκριμενο ενισχυτη,ο οποιος κατα τ αλλα σπερνει,θεριζει κλπ,αλλα σε συγκεκριμενη νοτα ακουγεται κατι σαν κουδουνισμα το οποιο βεβαια δεν περναει στο ηχειο αλλα αν πασει περιπτωσει ακουγεται και ειναι εκνευριστικο.αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει πως μερικα κομματια ειχαν παρουσιασει αντιστοιχο προβλημα,και φανταζομαι πως αν τον παω στο μαγαζι απ οπου τον πηρα θα το μαστορεψουν.παρ ολ αυτα αν γνωριζει κανεις περιπου που ειναι το προβλημα η εχει παρομοιες εμπειριες με αυτον τον ενισχυτη,ας δωσει τα φωτα του μπας και γλυτωσω την ταλαιπωρια και το τρεξιμο!

φανταζομαι (ελπιζω ;D)παντως πως πρεπει να ειναι κατι σχετικα ευκολο να διορθωθει γι αυτο και ρωταω!(εννοω πως λογικα ακομα και ενας ασχετος σαν εμενα θα μπορει να το διορθωσει ;D)

ευχαριστω προκατ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μένα το είχε αλλα διορθώθηκε με καλυτερο βιδωμα της καμπινας κανε ενα google search στα ξενα fora υπαρχει επισημη DIY λύση από τη Μάρσαλλ σου λεει τι να κολλησεις/στερεωσεις και που.

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα αυτό το έχουν σχεδόν όλοι οι class 5.Η marshall έχει βγάλει κάποιες οδηγίες για επίλυση του αλλά και αυτές δεν το λύνουν πλήρως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωΠ!

 

Να και ενα class 5 thread!

 

ρε παιδιά...μιας και το έφερε η κουβέντα....τι λέει αυτός ο ενισχυτής? Πήγα της προάλλες σε ενα μαγαζι στην Αθήνα αλλά δεν ειχε χρονο ο τυπας να με εξυπηρετήσει...και δεν τον άκουσα...

 

έχω της εξής απορίες...

 

Που σπάει με humbuckers?? ...με single coils??...

 

βγαζει προβα με τον Jason Bonham?? ;D

 

ευχαριστώ προκαταβολικά..

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου