Προς το περιεχόμενο

το αισθημα της δημιουργιας μουσικης ....


munchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζω κιθαρα και σαξοφωνο και καιρο τωρα ψαχνω καποιους να παιζουμε μαζι με σκοπο την ευχαριστηση και τον πειραματισμο και δεν βρησκω κανανεναν !!!  μα κανεις δεν θελει να παιξει να πειραματηστει και να ευχαριστηθει την μουσικη ????

 

πρεπει ολοι να γινουμε επαγγελματιες η τιποτα ???

music is the answer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλωσορισες στον δυσκολο κοσμο της αναζητησης των σωστων bandmates...  ;D ;D

        Απο την δικια μου εμπειρια (μη φανταστεις οτι ειναι και καμια τεραστια, 17 ειμαι και παιζω σε μπαντες απο τα 14-15 :P) το να βρεις τα καταλληλα ατομα για να παιζεις μουσικη, ειναι κατι που ειτε θα σου "κατσει" με τη μια, ειτε δεν θα σου κατσει και θα το κυνηγησεις για αρκετο καιρο μεχρι να το βρεις. Ειναι σπανιο να καταφερεις να πετυχεις τον σωστο συνδιασμο σε μια μπαντα, δηλαδη και να παιζεις μουσικη που γουσταρεις, με ατομα τα οποια εχουν ορεξη για δουλεια, πειραματισμο και γενικα ΜΟΥΣΙΚΗ, αλλα και το βασικο skill ωστε να μπορουν να εκφραστουν μεσα απο αυτη. Και αυτο ισχυει για τα περισσοτερα μουσικα ειδη (αν και αν πεζεις ρεμπετικο ντεθ μεταλ, με techno επιρροες και jazz στοιχεια, εινα ομολογουμενως πιο δυσκολο να βρεις ατομα που να γουσταρουν το ιδιο στυλ απο αν γουσταρες hard rock, η γενικα κατι πιο απλο ;D ;D)

        Δυστυχως, ενας συνδυασμος που δεν περιλαμβανει και τα τρια αυτα "κριτιρια", συνηθως θα σε χαλασει, διοτι ειτε θα πεζεις με φοβερα τυπακια που γουσταρουν, αλλα ειναι "κουλοι" και δεν μπορουν να παιξουν, με ανθρωπους που γουσταρουν, παιζουν καλα αλλα δεν παιζουν ακριβως τη μουσικη που ψαχνεις, η με τυπους που παιζουν τη μουσικη που θελεις αλλα δεν εχουν την ορεξη που εχεις. Παρ' ολα αυτα, η γνωμη μου ειναι πως η ορεξη ειναι ο μεγαλυτερος παραγοντας, καθως ανθρωποι με ορεξη για τη μουσικη τους, συνηθως θα εχουν και ορεξη για δουλεια που σημαινει οτι και να μην "το'χουνε" απο αποψη τεχνικης, θα το φτιαξουν στο δρομο.

        Οσο για το αν πρεπει να γινουμε επαγγελματιες η τιποτα, κατα την αποψη μου δεν εχει να κανει με το αν εισαι επαγγελματιας η οχι. Στο μυαλο μου υπαρχουν 2 ειδων μπαντες: Αυτες που απλα παιζουν για να παιζουν/να ξεδωσουν/να ριξουν γκομενες κλπ, και αυτες που εχουν ως πρωτο στοχο τη μουσικη τους, το να εκφραστουν μεσα απο αυτη και ολα τα αλλα σε δευτερη μοιρα. Don't get me wrong, δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να παιζεις σε μια μπαντα για τους πρωτους λογους. Διαολε ειναι καλυτερη διασκεδαση απο το να καθεσε σπιτι και να βλεπεις TV, να καθεσε να λιωνεις στο PC η οτιδηποτε αλλο, αλλα το προβλημα ειναι πως τις περισσοτερες φορες οι ιδιες οι μπαντες δεν ξερουν σε ποια απο τις δυο κατηγοριες ανηκουν. Ετσι ενας ανθρωπος με κεφι και ορεξη για μουσικη καταληγει να παιζει με μπαντες που δεν ξερουν τι θελουν, δεν γουσταρουν οσο γουσταρει αυτος κλπ, και απογοητευεται και ισως τα παραταει η καταληγει να συμβιβαστει με τη "μετριοτητα" αυτων των μπαντων, ειδικα αν δεν εχει συναντησει καποια μπαντα που να γουσταρει πραγματικα αυτο που κανει, ετσι ωστε να δει πως υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που μοιραζονται τον τροπο σκεψης του για τη μουσικη.

        Anyway, το point μου ειναι: συνεχισε να ψαχνεις, και καποια στιγμη θα πετυχεις τα σωστα ατομα για να παιξεις τη μουσικη σου  :D

Fly from Here, but as the Chosen Pessimist...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή θα χάσεις και τους φίλους :P

 

χαχα, πολυ πιθανό!!

 

anyway, κι εγώ έχω κάτι φίλους, αλλά ούτε το τριγωνάκι στα κάλαντα δεν μπορουν να παίξουν σωστά  :P ( νταξει ευτυχώς έχω κι άλλους που είναι σωστοί, αλλά απο αγγελείες τους γνώρισα σε προηγούμενη μπάντα )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου