Προς το περιεχόμενο

Todd Barth & Jimmy Herring (ή πώς να μην ξαναπιάσετε κιθάρα)


bloody_sunday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει, άφωνος...  :o  Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί αλλά είναι ευκαιρία σε καιρούς οικονομικής κρίσης να θυμηθούμε πόσο άχρηστο είναι το GAS...

 

 

Fast country chicken pickin' instrumental composed by Todd Barth and Jimmy Herring. Recorded at a GIT (MI) student concert in Hollywood CA, 1985. Rick Nash on Bass and Steven Gallagher on Drums. Song was featured on the "Monsters are Here" GIT instructor demo and was also recorded by Steve Trovato.

 

Ανεβασμένο από έναν παρευρισκόμενο στο λάιβ, τον Bryant Jackson, ο οποίος δούλεψε μερικά χρόνια αργότερα σαν assistant engineer στο άλμπουμ ενός άλλου τυχαία παρευρισκόμενου, του Jeff Buckley. Στο κοινό επίσης βρισκόταν επίσης τυχαία ως μαθητής και ο... Paul Gilbert.  

 

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Στυγνοι επαγγελματιες τα τυπακια....Πιστολερος. Εξισου ταχυτατοι και ανεκφραστοι. Πω πω πραμα μιλαμε.... Οκ ρησπεκτ τεχνικη κι ετσι,αλλα τι να το κανεις? Δεν μπορεις να το ακουσεις για πολυ παντως....

    Ειναι ομως κοματακι σπαστικο να βλεπεις ειδικα το μουσατο να παιζει τοσο τεχνικους παπαδες αλλα....πολυ σαλτσα ρε φιλε! Και να μην κουνιεται τοσο δα....Μππρρρρ.... θα ελεγα κιθαριστικα ανατριχιαστικο!  :P  Ο αλλος μου αρεσε πολυ περισσοτερο,και εκφραστικα και σαν κιθαρα και ηχο.

   

    Πω πω πλακα....Εντελως κοτετσι πραγματικα ;D

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χεχε! Νομιζω οτι εαν αρεσει αυτο σε καποιον αυτο το ...πραμα και μετα μου πει οτι τον κουραζει ο Malmsteen θα τον περασω για τρελο! ;D Περα απο την πλακα, ενταξει, μια χαρα παιζουν τα παιδια, αλλα ειναι καιρος να παψουμε να ψαρωνουμε με το chicken picking, απλα και μονο επειδη ειναι μια τεχνικη που δεν την διδασκομαστε τοσο ευκολα στην Ελλαδα. Εμενα τουλαχιστον με κουρασε αφανταστα αυτο το...κυνηγητο του κοκορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει....παιχταραδες αλλα....κουραστκο το πολυ το....κυριε ελεησον.

Θα μου πεις βεβαια γουστα ειναι αυτα οποτε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Koιτάξτε, εγώ καλώς ή κακώς δεν τα ακούω καθόλου αυτά (ακούω πολύ διαφορετικά και εξτρίμ στυλ αλλά αυτό δεν είναι μέσα). Πάντως εντυπωσιάστηκα, ακόμη και για τα υπερηχητικά στάνταρ της country... ειδικά με τον αριστερό εκ των δυο. Μάλλον είναι ο Todd Barth. Εντάξει το feeling, η σωστή φρασεολογία, να υπηρετείς το κομμάτι, να ξέρεις τι και πότε να ΜΗΝ παίζεις κι όχι το ανάποδο, να έχεις οικονομία, ψυχή, ρυθμό και δομή στο παίξιμο κλπ κλπ αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις ανήκουν (περισσότερο) στην οφθαλμολαγνεία... αν και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα ακούσω για πάνω από κανένα τέταρτο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω που μου αρεσε όλο απο την αρχη μεχρι το τέλος και το ακουσα μονορουφι θεωρουμαι φετιχιστής;;;

 

Πολυ καλες φρασεις παντως έπαθα πλακα απο την ποιότητα τους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου