Προς το περιεχόμενο

roland pm-01


drummer81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Είμαι κάτοχος μια ηλεκτρονικής ντραμς 2box drumit five και σκέφτομαι την αγορά ενός drum monitor όμως περιορίζομαι στο οικονομικό :(,παρολ'αυτά έχω βρει το παρακάτω μοντέλο της roland το  pm-01 το οποίο είναι οικονομικό.Έτσι θα ήθελα τις απόψεις σας περί αυτού. Άλλη μια εναλλακτική είναι να  έπαιρνα ένα σετ ηχείων 2.1 αυτά του υπολογιστή  και να τα έβαζα αυτά για μόνιτορ.Να τονίσω δε με ενδιαφέρει η ένταση απλά να μπορώ να μελετάω καμιά φορά χωρίς ακουστικά.Τι λέτε με ποια από τις δύο επιλογές θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα? Είμαι ανοικτός ακόμα και για νέες προτάσεις με μοναδικό περιορισμό το οικονομικό μέχρι 120 ευρώ.

 

Ευχαριστώ!

2_1largefixed.jpg.ae485da561c2ea72eed6ffa89f7d2fc9.jpg

40695_l.thumb.jpg.ebefda8ed5cc02e00d339175bf3f04c7.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Rιξε μια ματια.. http://www.thomann.de/gr/the_box_ma1220_mkii.htm

δεν τα εχω ακουσει αλλα 12αρι γουφερ αυτοενισχυομενο και σε αυτη τη τιμη..

εγω σκεφτομαι να παρω 2 .

Καλες γιορτες φιλε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Το Roland PM-01 είναι φτιαγμένο ειδικά γι αυτή τη δουλειά που το θες και το πουλάει σαν ζευγάρι με το HD-1. Είναι καλή και φτηνή επιλογή.

Τα ηχεία του υπολογιστή μην τα σκέφτεσαι γιατί θα πάρεις κανα μεγαφωνάκι στο χέρι αφού οι δυναμικές ενος ακομπρεσάριστου οργάνου δεν είναι στις προδιαγραφές τους.

 

Αλλη λύση θα ήταν να πάρεις ένα σχετικά φτηνό αυτοενισχυόμενο ηχείο για P.A. όπως π.χ. το Behringer Eurolive B208D στα 160 ευρώ ή κάποιο μεγαλύτερο μεταχειρισμένο από τις αγγελίες. Χρειάζεσαι μόνο ένα που θα το βάλεις πλαγιαστό δίπλα στα ντραμς.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περα απο τις προτασεις που αναφερθηκαν και που συμφωνω (εκτος απο το PM-01  που δεν εχει εντασεις) θα ελεγα να επικεντρωθεις σε ενισχυτες για keys και μονο !Παντωε το The box εχει παρει καλες κριτικες.Κορυφαια λυση θα ηταν βεβαια το Roland PM-30

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου