Προς το περιεχόμενο

Μου φαινεται πως ανακαλυψα ενα νεο αστερι... Josh Klinghoffer!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ok ok το παραδεχομαι!!! Στην αρχη δεν μπορουσα να αντεξω πως ο πολυλατρεμενος κιθαριστας και προσωπικη μου πηγη εμπνευσης John Frusciante εφυγε απο τους Red hot chili peppers για αλλη μια φορα... Προσωπικα τον καταλαβαινω γιατι τον τελευταιο καιρο ειχε ξεφυγει τελειως απο αυτο το ειδος και γενικοτερα εχει αλλαξει τελειως (ναι ειμαι τρελος fan). Ομως πισω του οπως ολοι γνωριζετε φροντισε να αφησει ενα διαδοχο... η ακομα καλυτερα το πνευματικο του παιδι...

Προκειται βεβαιως για τον Josh Klinghoffer, εναν σχετικα ασημο κιθαριστα, γεννημα θρεμα Καλιφορνεζο(οπως αρμοζει και στην παραδωση των Red αλλωστε) που ομως με ταραξε πολυ τις τελευταιες μερες... Δυστυχως φετος δινω πανελληνιες και ειναι μακραν η πιο απαισια χρονια της ζωης μου μεχρι στιγμης... Γι'αυτο και το μονο που εχω ειναι μουσικη (καλη μουσικη). Ετσι για να μην αισθανομαι τελειως μηχανη διαβασματος τα βραδια αργω να κοιμηθω για να εχω λιγο ελευθερο προσωπικο χρονο στην καταταλλα νοσηρη καθημερινοτητα μου. Σε ενα τετοιο βραδυ τον ανακαλυψα... Μου φαινεται πως προκειται για μεγαλο ταλεντο, με εναν εξαιρετικο δασκαλο και με ομορφες solo δουλειες... Βεβαια, οσοι γνωριζετε τον Frusciante θα τον ξερετε ηδη ως συνεργατη του και πρωην μελος της μπαντας του Ataxia.

 

Για αυτο θελω να μου παραθεσετε τις γνωμες σας σε σχεση με αυτο το παιδι και να ανεβασετε και εσεις link με βιντεο που να δειχνουν αν αξιζει η οχι!

 

Αυτα ειναι μερικα link απο βιντεο που βρηκα εγω και πιστευω πως αξιζει να δειτε

Bicycle Thief - Hurt

Josh Klinghoffer sings Radiohead

 

Επισης, μεσα στην προσπαθεια μου να ανακαλυψω στοχεια για αυτο το παλικαρι επεσα και σε καποια βιντεο απο μια συναυλια του Frusciante μαζι με τον Rother και αυτον να παιζει drumms (μιας και ειναι πολυοργανιστας) που αξιζει να την κατεβασετε εστω ηχητικα, οριστε μερικα samples(αχ τα αγαπαω αυτα τα παιδια)

 

Περιμενω αποψεις!!! Those who are about to noiz, I salute you!

 

                                                                                                                  GeorgeRewindBand

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου