Προς το περιεχόμενο

MY SPACE & GARAGEBAND


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ''ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ'' ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MY SPACE KAI TO GARAGEBAND. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ? ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ CD ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET?

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

P>sunshine where we once laid

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ. ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΝ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

P>sunshine where we once laid

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου