Προς το περιεχόμενο

Τρίξιμο ηχείου σε τρανζίστορ ministack?


Dnightshade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα ministack της marshall signature του zakk wylde που θέλω να πουλήσω

   

http://www.cranbournemusic.com.au/cstore/935014000032.html

 

15 watt η κεφαλή , με 2 δεκάιντσα ηχεία από κάτω.

Βρήκα ένα παλικάρι 17 χρονών που ενδιαφερόταν και του το άφησα σπίτι του εδω και 2-3 μέρες για να το δοκιμάσει.Μου είπε ότι του αρέσει ο ήχος κτλ,αλλα ανάφερε ότι τα ηχεία τρίζουν σε μεγάλες εντάσεις (στο 4-5 ας πούμε) και ανησυχεί μήπως του βγάλει πρόβλημα.

 

Απο όταν το αγόρασα πριν 3 χρόνια περίπου θυμάμαι και μένα μου συντόνιζε σε μερικές νότες,αλλά εγώ πίστευα ότι είναι το καλοριφέρ και τα παράθυρα (και τα 2 κοντά στον ενισχυτή όχι φάτσα όμως).Σημειωτέον εγώ στο 4 ζήτημα να τον έχω βάλει να παίξει 5-6 φορές,και αυτές τον πρώτο μήνα που το πήρα.Το κομμάτι ήταν στο μαγαζί από το οποίο το πήρα ήδη τουλάχιστον 5 μήνες (δεν ξέρω αν υπαρχει η έννοια του στρωσίματος στους τρανζίστορ τόσο άσχετος είμαι οπότε δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό η όχι)

 

Το παλικάρι τον έχει και εκείνο κοντά σε παράθυρο.Και ερωτω:αυτό το τρίξιμο υπάρχει περίπτωση όντως να έρχεται απο τα ηχεία?Αν ναι πως θα το καταλάβω και θα το φτιάξω?Είπα στο παλικάρι να δοκιμάσει ένα ένα τα ηχεία μόνα τους μπας και συντονίζει μόνο το ένα ας πούμε,αλλα πραγματικά δεν έχω ιδέα δεν είμαι σχετικός με προβλήματα ενισχυτών.

 

Θα εκτιμήσω πολύ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει λίγο να βγάλω άκρη  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου