Προς το περιεχόμενο

Χώρος για τύμπανα.


Gboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι drummers καλησπέρα.

Πόσταρα αυτό το θέμα εδώ γιατί πιστεύω πως μας απασχολεί ή μας έχει απασχολήσει εμάς περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία μουσικών.

Μένω σε διαμέρισμα και δεν μπορώ να εξασκούμαι στα τύμπανα για τους γνωστούς λόγους ηχορύπανσης. Τη λύση των ηλεκτρονικών drums και των λάστιχων την αποκλείω.

Θέλω να βρω λοιπόν ένα χώρο με μικρό ενοίκιο (50-100 ευρώ) όπου να εξασκούμαι καθημερινά 3-4 ώρες. Η μόνη απαίτηση που έχω (από το χώρο) είναι να μην ενοχλώ.

Ψάχνω καιρό σε αγγελίες και δεν βρήκα τίποτα κατάλληλο.

Θα ήθελα οποιαδήποτε ιδέα, λύση ή πρόταση μπορεί κάποιος να αναφέρει γιατί πιστεύω πως δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ένας απεγνωσμένος συνάδελφος. :'(

ΟΔΗΓΟΣ ONLINE ΑΓΟΡΩΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

50 - 100 ευρω/ μηνα και να μην ενοχλεις μαλλον δυσκολο. Δηλαδη τι χωρος θα ειναι αυτος μονο καποιο παλιο βιομηχανικο κτιριο ή απομονωμενη μονοκατοικια? Μου φαινεται αδυνατο. Ειχα ακουσει για κατι χωρους καπου στο βοτανικο για μπαντες και καλα αλλα ηταν καπου 250 αν θυμαμαι καλα. Επισης υπαρχουν αναλογα δωματια στην Αλιπεδου στον πειραια αλλα παλι ειναι για μπαντες.

 

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα. Δεν ξέρω εάν έχεις κοιτάξει και τις σίτες (mesh heads) αλλά εάν αλλάξεις το άνω και κάτω δέρμα τα τύμπανα γίνονται πλήρως αθόρυβα. Πρόβλημα ανάκρουσης δεν υπάρχει όπως στα ηλεκτρονικά. Για πιατίνια θα χρειαστεί να κάνεις πατέντα εάν δεν σε καλύπτουν τα cymbal mufflers.

Πάντως και εγώ στην ίδια φάση ήμουνα, ενώ τώρα έχω βρει την ησυχία μου.

 

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφορικά με τα δωμάτια, στην Αλιπέδου και στην γύρω περιοχή του λιμανιού του Πειραιά, θα σου πρότεινα (αν θέλεις), να έρθεις σε επαφή με τις μπάντες που νοικιάζουν κάποιο δωμάτιο εκεί, ώστε το νοίκι να μοιράζεται, καθώς και οι ώρες.

 

Προσωπικά, μοιραζόμουν (με τη μπάντα μου) ένα τέτοιο δωμάτιο, μαζί με άλλες 2-3 μπάντες, και απλά μιλάγαμε στο τηλέφωνο για να δούμε πότε δεν έχουν πρόβα οι υπόλοιποι για να πάμε εμείς.

 

Ερχόταν αρκετά οικονομικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα συνάδελφοι, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

SlammingStick Αυτό που λες για την Αλιπέδου το κάναμε παλιά με μία μπάντα αλλά οι πρόβες ήταν 1 φορά την εβδομάδα. Τώρα θέλω κάτι για κάθε μέρα και ο Πειραιάς είναι πολύ μακρυά (μένω Αγ. Παρασκευή) και λόγο δουλειάς δεν έχω το χρόνο...

 

corsair Τη λύση που προτείνεις δεν την έχω δοκιμάσει αλλά και την ίδια αναπήδηση να έχεις με τα δέρματα το πρόβλημα είναι οτι δεν ακούς τον ήχο που βγάζεις και είναι πολύ σημαντικό για τη μελέτη. Γιατί μία σωστή τεχνική φαίνεται μόνο στον ήχο. Και αν υποθέσουμε οτι με κάποιο τρόπο (trigers) τα κάνεις σαν ηλεκτρονικά πάλι ο ήχος που ακούς δεν θα είναι ρεαλιστικός (ανάλογος της τεχνικής σου). Εάν δεν βρω κάποια άλλη λύση όμως θα πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο...

ΟΔΗΓΟΣ ONLINE ΑΓΟΡΩΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις δίκιο. Δεν νομίζω να υπάρχει ντράμερ στον πλανήτη που να μην έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή το ίδιο πρόβλημα. Στο Noiz μόνο, το θέμα πρέπει να έχει συζητηθεί καμιά δεκαριά φορές...

Συμφωνώ με τον corsair. Βάλε mesh heads στο σετ σου - μόνο επάνω, κάτω βγάλε απλά τα δέρματα - ή πάρε ένα σετ τύπου Rhythm Traveler, αν θέλεις να γλιτώσεις τη μανούρα του βάλε-βγάλε.

Μια χαρά θα μελετάς, και μπορείς με τα χρήματα που θα έδινες για το χώρο να κλείνεις ένα δίωρο την εβδομάδα σε ένα προβάδικο για να μελετάς και σε κανονικό σετ. Ούτως ή άλλως αν μελετάς συνέχεια σε ακουστικά τύμπανα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι εκτός από τους γύρω σου θα παλαβώσεις κι εσύ...

 

Άλλη εναλλακτική, αν είσαι σε κάποιο ωδείο, είναι να κλείνεις κάποιες ώρες για να μελετάς εκεί.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός, Haris. Είμαι στο MMS που έχει χώρους για μελέτη. Θα μπορούσα να βάλω mesh heads για να μελετάω τις περισσότερες ώρες και να κλείνω 1-2 φορές τη βδομάδα στα ρεπό μου στο mms.  ;)

ΟΔΗΓΟΣ ONLINE ΑΓΟΡΩΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου