Προς το περιεχόμενο

Σε αναζήτηση 8χορδης


Ektellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια επιλογή είναι και η RGA8, αλλά αυτή προυποθέτει σίγουρη αλλαγή μαγνητών καθώς οι μαμίσιοι είναι για τον π......  Ίσως bareknuckle η lace amumitones bass bar 4.0.

 

Από εκεί και πέρα,εφόσον ψάχνεσαι και θες πολλά,μια semicustom/custom επιλογή θα ήταν το ιδανικό

Εμένα μου έτυχε μια καλή περίπτωση :

 

SDC10317.jpg

SDC10322.jpg

SDC10327.jpg

 

Αυτή που βλέπεις την πήρα...700 ευρώ!Πριν κανά χρόνο σαν semi custom run από ένα Πολωνό υπό το όνομα Roter.Δεν στον συστήνω όμως γιατί από τότε που ξεκίνησε το semicustom run,με 2 άτομα στο μαγαζί αδυνατεί να ανταπεξέλθει και κάνει όλο μπαρούφες.

 

Καλή περίπτωση είναι οι RAN guitars,οι οποίες βγάλανε κ αυτές μια semicustom run του μοντέλου crusher http://www.ranguitars.com/ran_models/crusher  στα 1080 ευρώ  .Για αυτούς έχω ακούσει καλά και κακά.Τα κακά κυμαίνονται από χαζομάρες στα σπεκς όπως άλλο χρώμα κτλ ως dead spots και ανάγκη για σετάπ.Γνώμη μου: αν τους επιλέξεις,να πάρεις την standard επιλογή ,άντε να αλλάξεις ταστιέρα,ώστε να μειώσεις την πιθανότητα για fuckups.Από εκεί και πέρα και σκατά σετάπ να έχεις δίνεις λίγα εδώ και στην σενιάρουν και έχεις μια γαμάτη κιθάρα πάλι σε καλά λεφτά.

 

 

Η τελευταία πρόταση που σου έχω είναι custom στον antonis bass..Έχει φτιάξει ήδη ένα μπάσο στον αδερφό μου και ξέρω την δουλειά του.Εγώ ήδη μαζεύω λεφτά για να κάνω μια 8άρα headless σε αυτόν.Οι τιμές του είναι λογικές για custom οργανα και θα πάρεις αυτό που θέλεις και στην τελική μια κιθαρα που θα σου μείνει.Ρίξε μου ένα πμ αν θες τηλέφωνα,πληροφορίες κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Μου άρεσε από όταν το πρωτοείδα.

Τώρα πού θα βρεις οχτάρα ΑΤΧ... :-\

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν αν είσαι Θεσσαλονίκη ή σου είναι πιο εύκολο να έρθεις Θεσ/νικη απο Γιάννενα πες στειλε πμ να σου πω που μπορείς να δεις τις 2 schecter εδώ! Κατα τα άλλα εγώ έχω παίξει πριν κανα χρόνο με μια ακριβή αν θυμάμαι καλά ibanez και την hellraiser. Η δευτερη αν και πιο φτηνή μου άρεσε περισσότερο αν και εγώ θα έβγαζα τους emg σίγουρα γιατί δεν είναι του γούστου μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλαρακο οσον αφορα τη Schecter, υπαρχει ο αντιπροσωπος της στην Ελλαδα στο Telesound (Γαλατσι και Αιγαλεω) οποτε αυτο σημαινει οτι μπορεις να παζαρεψεις την τιμη και να την παρεις ισως και πιο φθηνα απ' οτι στο εξωτερικο...

εγω ειμαι ηδη κατοχος μιας hellraiser και μπορω να σου πω οτι η κιθαρες ειναι αψογες...

(παντως προσωπικη μου αποψη παντα, χωρις να θελω να σε επηρεασω για τις 8χορδες, γιατι δε δοκιμαζεις και την 7χορδη του Loomis η οποια ειναι φοβερη, σχετικα φθηνη και εχει maple ταστιερα?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(slightly offtopic όπως το slight overdrive)

Με το που είδα τον τίτλο btw, ήμουν σίγουρος ότι ο Dnightshade θα είχε postάρει εδώ.

Οι 8χορδες είναι το σπίτι του...

Αλλά ρε παλλικάρι μου, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ HEADLESS ΚΙΘΑΡΑ??

Έλα Παναγία μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισως εκτος απο το budget σου αλλα θα προτεινα να δοκιμασεις αμα βρεις την rg2228 απιστευτα λεπτος λαιμος πολυ φλατ και γρηγορος emg(και αγιος ο θεος) εχει και locking nut...εγω την καραγουσταρα μια φορα παντως 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση  ;D

 

Στον σωστό τον δρόμο ο Αμπάσης (που δικαιολογεί το α στερητικό με τις 8αρες του), όταν άρχισα να ψάχνομαι έμαθα ότι είναι απ τους πρωτοπόρους στο είδος αν και είχα ακουστά τους animals as leaders. Γενικά πάντως video που να δείχνουν τις ηχιτικές δυνατότητες των κιθάρων (πέρα του djent  :P) ελάχιστα υπάρχουν (και μάλλον όλα περιλαμβάνονται είδη στο thread!) -αντε τώρα να βγάλεις συμπεράσματα απ το guitar warz..

 

Πάντως, αφού έλαβα υπ όψιν και τις πολύ χρήσιμες προτάσεις του Dnightshade και των υπολοίπων τελικά συγκλίνω στην c-8 (για πρώτη έστω !).

 

@fotaraslynch Φίλε μου πριν μου καρφωθεί το 8 για την loomis μάζευα  ;D κ αφού όντως στον telesound (η στα γιάννενα) με βλέπω να πηγαίνω, καθώς όντως στην Ελλάδα είναι αρκετά πιο φθηνά απ έξω περίεργος-ω τι χαρά, δεν θα την αφήσω παραπονεμένη κ αυτήν ...να μην την πάρω μια αγκαλίτσα?  ;D

 

@SoulisEchoes Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Μάλλον με κόβω για Γιάννενα όμως που έχω κάτι γνωστούς και με τρώνε να πάω 2 χρόνια τώρα  ;)

 

den einai skies oi ouranoi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου