Προς το περιεχόμενο

Απορια K Custom


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθως κοιτουσα πριν τις αγγελιες του noiz ειδα μια αγγελια για ενα K CUSTOM πιατινι . Ο πωλητης ελεγε οτι οι τιμες εχουν πεσει και ολοι ξερουν γιατι ? Ελα που δεν ξερουμε ολοι ? Ρωτω λοιπον ? Γιατι εχουν πεσει η τιμες ? Σκεφτηκα γιατι ηταν λιγο τσιμπημενες αλλα να μου υπαρχουν και αλλα πιατινια που οι τιμες μενουν σταθερες και μερικες φορες περνουν και ανοδο εδω και δεκαετιες . . . Ευχαριστω !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι εχουν πεσει η τιμες ?

 

Ελα ντε....οπως ξερουμε ολοι η Ελλαδα εχει μια πανισχυρη οικονομια,μηδενικη ανεργια & ενα λαμπρο μελλον μπροστα της,ολοι ειναι απαλαγμενοι απο καθε ειδος αγχος για το μελλον τους και η αγορα βρισκεται σε πληρη ανθηση σε ολους τους τομεις,η προσφορα αγαθων και υπηρεσιων δεν αρκει να καλυψει την αυξημενη ζητηση ,χιλιαδες νεες επιχειρησεις ανοιγουν καθε μηνα και η αγροτικη παραγωγη σφιζει...η δε αναπτυξη και η τεχνολογια ειναι ισως οι ανωτερες στον κοσμο,ο κοσμακης εχει ΤΡΕΛΛΑ φραγκα,το real estate ειναι στα...υψηλα του....και οι μισθοι ειναι οι υψηλοτεροι στον κοσμο.

 

Γιατι λοιπον πεφτουν οι τιμες?

 

hint:ανοιγουμε και καμμια τηλεοραση/εφημεριδα/οικονομικο site που και που δεν βαραμε ολη τη μερα τα...τουμπανα.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που λες ειναι λιγο ακυρο. Υπαρχουν τοσα πιατινια που δεν εχουν πεσει ουτε ευρο . . . Ωραια αν προφασιζομαστε συνεχεια τη κριση τοτε να πουλησουμε τα τυμπανα να παρουμε μπριζολες . . .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να πουλησουμε τα τυμπανα να παρουμε μπριζολες . . .

Θα γίνει κι αυτό ... σιγά σιγά .... μη βιαζόμαστε  ;D

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη εσυ αμα βρεις ενα Κ 18" με 50 ευρα θα πεις στον αλλον "μα ειναι δυνατον να το πουλας τοσο χαμηλα?θα σου δωσω 150 για να ειμαστε και οι δυο ευχαριστημενοι..."

Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πουλησει οσο θελει ,οπως και εσυ εχεις το δικαιωμα να ψαχνεις διαρκως για την τιμη που σε συμφερει περισσοτερο.Δεν ξερω σε ποια πιατινια αναφερεσαι(ελπιζω ΟΧΙ στα καινουργια,απο καταστηματα του κεντρου...) παντως κανενα δεν διατηρει την αρχικη του αξια(εκτος και αν προκειται για κατι το συλλεκτικο οποτε παιρνει υπεραξια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πριν απο λιγο καιρο η αντιπροσωπεια της εν λογω εταιριας στην ελλαδα εκανε εκπτωση 50% σε ολα τα πιατα(δεν εχω καμια σχεση,ουτε διαφημιση κανω)... οσο συνεβαινε αυτο, εμφανιζονταν αγγελιες που (δικαιως, για τα χρηματα πρωτης αγορας παλιοτερα) διαπραγματευονταν ποσα υψηλοτερα απο αυτα που μπορουσε καποιος να το παρει καινουργιο οταν υπηρχε αυτη η εκπτωση! Μπορει δηλαδη οποιος-α εβαλε μια αγγελια με γνωση του οτι υπηρχε η εκπτωση, αρα να ηταν σημαντικα χαμηλοτερο το ποσο.

στους κυκλους θετικης ανατροφοδοτησης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω πιστευω μια λυση  για να μεινουν σταθερες οι τιμες θα ηταν να προσφερεις και καποιες υπηρεσιες. πχ πουλαω ενα πιατινι 300 ευρω αλλα σου καθαριζω και το σπιτι δωρεαν για καποιες εβδομαδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω πιστευω μια λυση  για να μεινουν σταθερες οι τιμες θα ηταν να προσφερεις και καποιες υπηρεσιες. πχ πουλαω ενα πιατινι 300 ευρω αλλα σου καθαριζω και το σπιτι δωρεαν για καποιες εβδομαδες

 

::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου