Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβη πρόβα με Behringer Powerplay HA4700


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας συμφορουμίτες,

 

έχω πάρει το προιόν του τίτλου λοιπόν και ετοιμαζόμαστε για μια δοκιμή. έχω όμως μία απορία! η behringer λέει ότι μπορείς με τις διαθέσιμες AUX IN εισόδους στο μπροστινό μέρος μπορείς να έχεις διαφορετική μίξη για το κάθε ακουστικό. Από τις οδηγίες είναι η αλήθεια ότι δεν κατάλαβα γρι! όπως και στο νετ δεν βρήκα κάτι...

 

Γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει;

 

Ευχαριστώ πολύ!

we need to re-discover communication

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι κατάλαβα εγώ είναι ένας προενισχυτής ακουστικών που σου δίνει έξοδο για 4 ζευγάρια ακουστικά (ενώ συμπληρωματικά σου δίνει και έξοδο L-R με δύο jack εξόδους για ηχεία φαντάζομαι για το κάθε κανάλι κάθε ακουστικού ) .

 

Όπως το βλέπω εγώ τα ακουστικά τροφοδοτούνται από το main in (που είναι L-R ,XLR ή jack) στο πίσω πάνελ ή μπορούν να τροφοδοτηθούν με σήμα από κάποιο auxiliary send της κονσόλας σου.

Αφού δίνει aux in σε κάθε κανάλι για ακουστικά μπορούν και τα 4 άτομα που φοράνε τα ακουστικά να έχουν 4 διαφορετικές μίξεις . Ουσιαστικά το θέμα είναι πόσα auxiliary sends έχει η κονσόλα σου , αν έχει 4 θα έχετε 4 διαφορετικές μίξεις  :).

 

(Μπορείτε να έχετε 4 διαφορετικές μίξεις και με 3 auxiliary που θα τροφοδοτούν τα 3 ακουστικά και 1 ζευγάρι ακουστικά να παίρνει σήμα από το main out της κονσόλας , αρκεί να γίνεται όλο αυτό σε συνθήκες πρόβας όπου το main mix δεν θα χρειάζεται για κάτι άλλο  ;))

 

 

..but the sun is eclipsed by the moon...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου