Προς το περιεχόμενο

Ηχογράφηση κιθάρας από έξοδο ακουστικών


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys, δεν έχω καταλάβει κάτι. ¶μα "χώσω" απευθείας καλώδιο από την έξοδο ακουστικών του ενισχυτή (VOX AD30VT) στην κάρτα ήχου (M-audio 24/96) από κοντινή απόσταση (το λέω για τις unbalaced εισόδους της κάρτας) πειράζει?Θέλω να πώ θα κάνω κακό (π.χ. μπουμ-τσικαμπούμ!!) ή απλά δεν θα έχω και την καλύτερη δυνατή ήχογράφηση?

 

Έχω και ένα πεταλάκι Behringer της κακιάς ώρας (το πήρα 40 ευρώ για την ηλ/ακουστική,είναι κάτι σαν modelling ας πούμε και ταυτόχρονα D.I.). Μήπως θα είναι καλύτερα να το παρεμβάλλω?Έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί και σαν μικρός προενισχυτής.

 

ΒΟΗΘΕΙΑ!! θα τα κάψω όλα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικα δε θα την καψεις. η εγγραφη θα γινει (θα προσεχεις να μη χτυπαει κοκκινα ρυθμιζοντας αναλογα την εξοδο για τα ακουστικα ωστε να γινει το σημα σταθμης line )

η διαφορα στην περιπτωση αυτη (απο το να επαιρνες line out) ειναι οτι τα δυο αυτα κυκλωματα εχουν διαφορετικη αντισταση εξοδου , η λαιν εχει την σωστη αντισταση ωστε να προσαρμοζεται τελεια στην αντισταση εισοδου της Line in .

ειναι σαν να πρεπει να ενωσεις δυο σωληνες (απο τις οποιες περναει πχ νερο) και στην μια περιπτωση να το κανεις βαζοντας απλως μια ενδιαμεση σωληνα ιδιας διατομης, και στην αλλη να βαλεις μια αντλια και μετα απο αυτην μια βανα για να ρυθμιζεις να περναει το ιδιο νερο με πριν ...! (στο περιπου καπως ετσι χε χε )

(τι ειπε ο αισωπος παλι...!!!!! :):):) Παντως εχει πλακα να παραληριζετ τα ηλεκτρονικα με τα υδραυλικα (αλα και αλλες παρομοιες επιστημες ηλεκτρομαγνητισμος πχ) , ξαφνικα ολα μοιαζουν πιο χειροπιαστα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου