Προς το περιεχόμενο

Yamaha Studio Lord. Ξέρει κανείς τίποτα;;;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!!

Μόλις χθες έπεσε στα χέρια μου η κιθάρα που αναγράφεται στον τίτλο. Μου την έδωσε ένας φίλος που την έχει κληρονομιά από ένα θείο του που ασχολούνταν παλιά με το άθλημα (πόσες φορές έχω καταραστεί που το στενό μου οικογενειακό περιβάλλον δεν ασχολούνταν ποτέ με τη μουσική  :( ).

Η κιθάρα είναι κόπια Les Paul για όποιον δε γνωρίζει και εμφανισιακά είναι όντως πάρα πολύ κοντά στις gibson.

Επειδή όμως έχει πρόβλημα στο input jack δεν μπορώ να τη βάλω στον ενισχυτή και να ακούσω ήχο ενώ οι χορδές είναι υπερβολικά φθαρμένες για να καταλάβω κάτι από το φυσικό ήχο. Σαν κατασκευή όμως φαίνεται αρκετά στιβαρή και πάρα πολύ προσεγμένη.

Δε γνωρίζω όμως τίποτα άλλο για την πάρτη της, πέρα από το ότι είναι μοντέλο αρχών 80's ή μπορεί και τέλη 70'ς.

Αν κάποιος έχει εμπειρία με κάποια από αυτές θα ήταν καλό να βοηθήσει. Επίσης, θα την πάω για σέρβις ώστε να αλλάξω το jack, τα κλειδιά που έχουν θέμα και τα διακοπτάκια που χουν φύγει καθώς και χορδές/σεταρισμα προφανώς αλλά δεν ξέρω τίποτα για τους μαγνήτες της ή τα υπόλοιπα ηλεκτρικά κι αν θα χρειαστεί να επέμβω. Αυτα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω θα σου λεγα να κανεις για αρχη τα απολυτως απαραιτητα οπως ειπες ( κλειδια, χορδες, input jack) και να ακουσεις το αποτελεσμα απο τους μαγνητες και ταηλεκτρικα σου μετα δεν χρειαζεται να βρεθει καποιος εδω για να σου πει οτι " οι ταδε μαγνητες ειναι χαλια " η "τα τοτε ηλεκτρικα της yamaha ηταν αξιοπιστα " κανε τα βασικα για να βγαλει η κιθαρα ηχο και τα υπολοιπα ειναι τελειως υποκειμενικα σε σχεση με τον ηχο , αν γουσταρεις εσυ αυτον τον ηχο δεν μπορει καποιος να σου πει το οτιδηποτε :) αν απο την αλλη δεν σου αρεσει το αποτελεσμα ψαξτην μετα :)

δυστυχως εγω δεν εχω εμπειρια για να σε βοηθησω στα ιστορικα στοιχεια της κιθαρας, απλα για να δωσω μαι ταπεινη συμβουλη :) cheers!

How blue can you get?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου