Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για τον Behringer Gmx 212 V-Tone..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κάποιος κάτοχός αυτού του ενισχυτη? Αν ναι η αν κάποιοι έχετε παίξει με έναν τέτοιο ας πει την γνώμη του.. ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον ειχα,αρκετα βαρυς για να κουβαλιεται απο εδω και απο εκει συνεχεια,οκ μπορεις να κανεις την προβα σου αλλα αν θυμαμαι καλα το clean καναλι ηταν αρκετα ψοφιο δηλαδη και τερμα να το ειχες δεν ηταν αυτο που περιμενεις απο τα watt του (μιλαω παντα για το clean)

δεν τον θεωρησα ποτε αξιοπιστο οποτε και τον εδωσα σχετικα γρηγορα,τα ηχεια του ηταν jensen τιμια ως προς την υπολοιπη ποιοτητα οπως επισης συχνοτικα ο ενισχυτης ηταν bass/middle,αυτα

 

stay away γενικως..  ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θυμαμαι καλα το clean καναλι ηταν αρκετα ψοφιο δηλαδη και τερμα να το ειχες δεν ηταν αυτο που περιμενεις απο τα watt του (μιλαω παντα για το clean)

 

δεδομένου ότι η εταιρία αυτή συστηματικά δίνει ως ισχύ μηχανήματος τα watt κορυφής αντί για τα watt rms...  

 

τα ίδια σχόλια θα διαβάσεις και για τους ενισχυτές μπάσου της...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ για να καταλάβετε τον εχω εδώ κ 3 χρόνια κ τον εχω ταλαιπωρήσει αρκετά, έχει πολλές επιλογές ήχων λόγω των εφφε κ του αναλογικού κυκλώματος που έχει. Ακόμα δουλεύει όμως παρά τα τόσα μαρτύρια που έχει τραβήξει. Υπάρχει κάποιος από εσάς που τον είχε δουλέψει με πεταλίερα η πέταλακια? Αν ναι ας παραθέσετε τις γνώμες σας.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον πρέπει να είμαι ο μοναδικός που εχω δοκιμάσει αυτή την πατέντα.. Σημείοτεον ο συγκεκριμένος ενισχυτης μπορεί να δουλέψει κ σαν τελικός.. Αλλά δεν είμαι κ πολύ ευχαριστημένος μόνο στην λούπα την σειριακή είναι πιο ικανοποιητικός ο ήχος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου