Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι κανούριους drivers?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά παίδες. Έχω την M-AUDIO audiophile 24/96 στο PC 1 1/2 χρόνο τώρα και είμαι υπερευχαριστημένος.Από τότε που την πήρα δεν έβαλα καινούριους drivers. Συνέχεια όμως ακούω ότι πρέπει να κατεβάζουμε συχνά όποιον καινούριο driver υπάρχει για να είμαστε ας πούμε up-to-date.

Από την στιγμή όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κάρτα, πρέπει να το κάνω? Ποια θα είναι τα θετικά της όλης υπόθεσης? Α,και κάτι άλλο που με κάνει να είμαι επιφυλακτικός: μήπως αν βάλω καινούριους drivers μου βγάλει κάποιο πρόβλημα από εκεί που δεν έχω κανένα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαφωνω με τον eye ,επρεπε να σου πει:

 

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!

 

 

:lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχως, σε οτι αφορα τους drivers και την αναβαθμιση τους γενικοτερα, ισχυει το ακρως ωφελιμιστικο "Ασε να το κανουν ολοι οι υπολοιποι πρωτα, διαβασε τις εμπειριες τους, και αν τελικα αξιζει, καντο και συ..."

 

οπως επισης ισχυει το πανσοφο : Δουλευει??? μην το πειραζεις...

 

προσωπικα θα τους ειχα βαλει ηδη, αλλα θα ειχα σοτ μυαλο μου, ανα πασα στιγμη να επαναφερω το συστημα μου στην υπαρχουσα κατασταση. με την εγκατασταση ενος νεου driver, μπορει να δεις πολυ καλυτερη λειτουργια της καρτας σου,κακα τα ψεμματα,αλλα ενδεχομενως η ολη ιστορια να γινει ενας μεγαλος πονοκεφαλος για σενα, ιδιαιτερα αν η αντιμετωπιση προβληματων δεν ειναι ενα απο τα hobby σου οπως εμενα πχ.... :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ kokoman πόσες φορές "τρώγομαι" με τους πελάτες μου όταν θέλουν να αναβαθμίσουν κάτι στους drivers ή σε κάποιο software γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι για να κυκλοφορήσουν νέες εκδόσεις προγραμμάτων και drivers είναι 10000000000% καλύτεροι από αυτούς που έχουν και ότι θα δουλεύουν γρηγορότερα, καλύτερα, ααποτελεσματικότερα, και πάνω από όλα θα πετάξουν στην στρατόσφαιρα από την ταχύτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΝΑΙ!!!!!!!!!!! και καταλήγουμε να επιδιορθώνουμε εκδόσεις του λειτουργικού, να υπαναχωρούμε σε παλαιότερες εκδόσεις προγραμμάτων - οδηγών, διότι άλλοι από ζήλο άλλοι επειδή τους προέτρεψαν "φίλοι" τά καναν θάλασσα!!!!!

Η αποψή μου είναι ευθυγραμισμένη με όλων των υπολοίπων........

Βγήκε κάτι νέο? Ωραία ........ άαααμα δεν το αποκτήσεις πρίν ΄μία σχετική περίοδο δοκιμής ......... ρωτάω τώρα ..... ΘΑ σου πέσει το παιδί???? και απαντάω στη ρητορική ερωτηση ΟΧΙ! :lol: :lol: :lol: :lol:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου