Προς το περιεχόμενο

μικροφωνισμος, χωρις οργανο συνεδεμενο!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης θεμα: συνδεω την κεφαλη (swr studio 220) σε 2 καμπινες αγνωστου ταυτοτητας με 15αρια και μικροφωνιζουν σε μεγαλες εντασεις ΧΩΡΙΣ να εχω συνδεσει τιποτα στο input! Το ιδιο γινεται και με μια αλλη κεφαλη (Solitaire για μπουζουκι). Προφανως και φταινε οι καμπινες, αλλα τι συμβαινει και γινεται αυτο, γνωριζει κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η είσοδος(input) δεν γειώνεται όταν βγάζεις το βύσμα είναι πολύ πιθανό να μικροφωνίζει η οποιαδήποτε κεφαλή, ειδικά αν δεν έχει προσεγμένη καλωδίωση.

 

Δοκίμασε να συνδέσεις ένα όργανο στην είσοδο, κλείσε volume οργάνου, και δες αν μικροφωνίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις γειωσεις οντως τις εχω μονωσει γιατι βγαζουν βομβο τα μηχανηματα λογω dinmmer και κακης γειωσης του χωρου. Αν γειωσω τον συγκεκριμενο ενισχυτη θα σταματησει λες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς τις έχεις μονώσει?  :o

Ελπίζω να μην λες για την γείωση του δικτύου και ελπίζω να μην τις έχεις "βγάλει" από τα μηχανήματα που βρίσκονται στο χώρο! Θα πάθει κανένας ηλεκτροπληξία! Αν έχεις πρόβλημα με τα dimmer βρες άλλη λύση! Ηλεκτρολόγος και τα φώτα/dimmer σε άλλη παροχή.

 

Δεν αναφέρομαι στις γειώσεις του δικτύου. Μιλάω καθαρά για την γείωση του σήματος. Σε μερικούς ενισχυτές η είσοδος (INPUT), όταν βγάζεις το βύσμα του καλωδίου της κιθάρας γειώνεται. Αν δεν γειώνεται δεν συμβαίνει κάτι απλά αν ανεβάσεις το volume ίσως μικροφωνίσει.

 

Μην "μονώσεις" την γείωση στην πρίζα(!), δοκίμασε αυτό που σου πρότεινα και βλέπουμε. Κατά πάσα πιθανότητα είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω απ οσα ηξερα, για να εχεις feedback πρεπει να εχεις ενα μεγαφωνο, εναν ενισχυτη και ενα οργανο ή μικροφωνο. Μαθαινουμε κι αλλα πραγματα σημερα... Anyway, ευχαριστω για τις απαντησεις, θα το ψαξω αυριο παλι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου