Προς το περιεχόμενο

1x12 cab για germino club 40(marshall jtm 50 replica)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια!

ψαχνω μια 1x12 καμπινα για τον germino club 40(marshall jtm 50 replica).

εχετε να μου προτεινετε καποια "καλη";

ειδα στον thomann αρκετες που με ενδιεφεραν επειδη πχ ηταν oversized και semi open back,δυο στοιχεια που με ενδιαφερουν αρκετα.

καποιες απο αυτες ηταν οι εξης:

http://www.thomann.de/gr/suhr_1_12_cabinet_unloaded.htm

http://www.thomann.de/gr/marshall_mr1974cx_gitarrenbox.htm

http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_widebody_1x12_cabinet.htm

http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_1x12_box_threequarter_back.htm

http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_1x12lonestar_27cabinet_design.htm

 

εχει παιξει καποιος με καποια απο τις παραπανω;αν τις ειχε δοκιμασει και σε συνδιασμο με εναν plexi marshall ακομα καλυτερα..

το μεγαφωνο που θα εχει μεσα σε πρωτη φαση δεν με απασχολει(εκτος βεβαια αν ειναι λιγο watt) αφου στην πορεια θα βαλω το g12-65 heritage Celestion.

 

υ.γ.εχει καποιος αποψη για τις tt cab αλλα ακομα και με αυτην την palmer που βαζω στο λινκ παρακατω;

http://www.thomann.de/gr/palmer_cab112mav.htm

http://www.palmer-germany.com/171-1-1x12-cabinet.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Έχω δοκιμάσει την TAD την 1x12 oversized κατασκευή pine και είναι ποιοτική καμπίνα σαν κατασκευή και σαν συχνοτική απόκριση πλήρης (ειδικά στα μπάσα που κυρίως σε ενδιαφέρουν σε μια καμπίνα μιας και τα πρίμα θα τα πάρεις κατα 90% από το μεγάφωνο). Δεν ήταν καθόλου boomy μιας και ήταν και open back και είχε και ένα snap λίγο πιο γρήγορο στην αττάκα από μια κλασική Marshallοκμπίνα που ήταν πολύ ευχάριστο και με τον Boogie 22+ και στα λίγα τεστ που έκανα με τον JCM. Πιστεύω και για πιο dark ενισχυτή ακόμα καλύτερα

 

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πάντως να ξοδέψεις καμιά περιουσία σε καμπίνες. Οι περισσότερες καμπίνες της ίδιας της Marshall είναι έτσι κι αλλιώς από εντελώς μέτριες έως κακές...(η TAD ήταν κλάσεις ανώτερη π.χ)

 

Kατά τ' άλλα επειδή έχω τα original 65άρια σε 2x12 κατ' αρχάς να σε πληροφορήσω ότι στα fora τύπου Gear Page π.χ δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια για τα reissues. Ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείς για κάνα original. Δεν είναι απαγορευτική η τιμή του. Στο TGP στις αγγελίες ειδικά το βρίσκεις πάνω κάτω στα ίδια με ένα καινούργιο heritage από Ευρώπη.

 

Κατά δεύτερον από την εμπειρία του δικού μου που είναι επίσης μια κλασική κατασκευή, ένας JCM800 50 watt του '83 (από τους παλιούς που διατηρούσαν τον plexi χαρακτήρα) έχω έναν ενδοιασμό μήπως το ένα 65άρι είναι λίγο για την περίπτωση σου. Το συγκεκριμένο μεγάφωνο δεν έχει σαν φόρτε το υπερκομπρεσσάρισμα, παίζει καλύτερα όταν είναι λίγο πιο ξεκούραστο.

Και ειδικά επειδή ο ενισχυτής σου είναι dark και το μεγάφωνο επίσης δεν είμαι σίγουρος για το τελικό αποτέλεσμα σε 1x12.

 

Nα ρωτήσω γιατί δεν σκέφτεσαι μια 2x12 όπως συνήθως τον προτείνει και ο Germino;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχην σε ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που απαντησες γιατι εμπιστευομαι παντα την γνωμη σου!

 

απο περιεργεια γιατι τον θεωρεις dark τον germino?Νομιζω οτι θα ελεγα το αντιθετο εκτος και αν ανεβασεις πολυ το volume 2...

 

για τα ηχεια ok θα το εχω υποψιν στην πορεια..

 

τωρα για την 2x12 εχεις δικιο αλλα δεν θελω να μπλεξω με ..ογκωδη πραγματα και σε μεγεθος και σε βαρος..ετσι και αλλιως ειναι λιγες οι φορες που τον ανοιγω πολυ δυνατα...

 

θα τσεκαρω τωρα και την tad...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου