Προς το περιεχόμενο

Amy Winehouse - ενα νεο αστερι ..πεθανε


December

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά, ήλπιζα ειλικρινά ότι θα κάποια στιγμή θα σήκωνε άμυνες και θα κατάφερνε να μας διαψεύσει. Δεν έγινε.

Το οτι ειχε μπει αρκετες φορες σε προγραμμα (η τελευταια φορα ηταν στο τελος Μαϊου) δειχνει οτι ειχε αναλαμπές και εκανε καποιες προσπαθειες.

 

Aπο τα Μ.Μ.Ε. αντιγράφω:" Η Amy συγκρούστηκε με ένα από τα πιο κλασσικά και συχνά αξεπέραστα εμπόδια των προικισμένων ατόμων. Την αδυναμία διαχείρησης του ταλέντου τους.

Σε πολύ τρυφερές ηλικίες, με μικρά εφόδια στις αποσκευές τους αναγκάζονται σε μεγάλα και περιπετειώδη ταξίδια. Η Σκύλα της δημοσιότητας από την μια και η Χάρυβδη των ουσιών από την άλλη, μέσα στη φουρτούνα του νεοπλουτισμού είναι τεράστια μεγέθη για να αντιμετωπίσει και να υπερβεί ένα κορίτσι 20 χρονών στο Ηνωμένο Βασίλειο του 21ου αιώνα.

Θα ήταν ένα θαύμα αν η Winehouse κατάφερνε να γερνούσε."

 

Θλιβερα αναμενόμενο. Το τελος της.

 

Για ολα τα νεα παιδια που δεν ειναι επωνυμα, που εχουν εθιστει και που κι αυτα τα "αναμενουμε"......:  

ενημερωθειτε για τα κεντρα απεξάρτησης, ενημερώστε τους νεότερους .

 

Και φυσικά πειτε ΟΧΙ στις ουσιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 59
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Guru

Έλειπα 3 μέρες και γυρίζοντας διαβάζω αυτό...πόσες φορές έχω σκεφτεί, συζητήσει με φίλους, έλα μωρέ, άμα έχεις το χρήμα κάνεις ό,τι γουστάρεις...από το να κρατάς τη σιλουέτα σου μέχρι να ελέγχεις τα ναρκωτικά σου...και κάπως πίστευα πως στους καιρούς μας τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτή που μας απασχολεί ουσιαστικά έχουν εκλείψει...και πόσο εύκολο είναι να μην είμαστε ο καλλιτέχνης αλλά να έχουμε άποψη για την τέχνη του-και πολύ περισσότερα κάποιες στιγμές...τελικά είναι εύκολο...πρώτα γιατί τον έχουμε σε απόσταση, διάσημο, φρουρούμενο, ασφαλή, όταν την ασφάλεια αυτή εμείς τη χρειαζόμαστε κι ουδόλως απασχολεί τον εν λόγω, και, έπειτα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πιά, ν'απαντήσει, να μιλήσει, να παίξει...συγκλονίστηκα...

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την άλλη, δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερος fan της Winehouse οπότε μπορώ να παραδεχτώ την αντικειμενική αξία της αλλά διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς που την ανάγουν σε μεγαθήριο τύπου Simone και Fitzgerald, θεωρώ ότι το έργο της ήταν (αν μη τι άλλο) πολύ σύντομο για να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις.

Ακριβως αυτο.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμενόμενο λέμε, βέβαια ποτέ δεν το περιμένεις και είναι πάντα ένα σοκ.

 

Μου άρεσε πολύ η φωνή της χωρίς στα κομμάτια της να βρίσκω κάτι το εξαιρετικό. Πιθανότατα, αν ζούσε καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα, να γινόταν πραγματικά "μεγάλη". Η εντύπωσή μου δε, είναι ότι η Winehouse ήταν από τους ανθρώπους που δε σώζονται με τίποτα οπότε το πρόβλημα των εξαρτήσεών της, δεν ήταν θέμα διασημότητας νομίζω. Απλά, ήταν από εκείνους τους ανθρώπους, που για όποιο λόγο, κουβαλάνε μέσα τους ένα αχανές κενό. Και στο τέλος τους καταβροχθίζει. Ό,τι και να ήταν πάντως, τώρα τελείωσε.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανήκω κι εγώ σε αυτούς που πιστεύουν ότι χάθηκε μια μεγάλη καλλιτέχνιδα που θα μπορούσε να δώσει πολλά. Πόσα ακριβώς δεν θα μάθουμε ποτέ.

 

Τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί ούτε πριν το μεγάλο μπαμ που έκανε με το "Back To Black". Μετά τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Δεν ξέρω αν ήταν νομοτελειακό που κατέληξε εκεί στα 27 της, είναι όμως απίστευτα λυπηρό.

 

Στο καλό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντιγραφω :

..the funeral service ended with a rendition of Carole King's "So Far Away", Winehouse's favourite song.   Earlier,  King, whose song "Will You Love Me Tomorrow" was covered by Winehouse, said she was "very grateful" the star had "put her wonderful talent" into recording the track.

Το αναφερω, μονο και μονο για τους νεοτερους , αν θελουν ,να ψαξουν και να ακουσουν  "λευκές" γυναικειες φωνες  οπως  Carole King, Carly Simon, Joni Mitchell, Joan Baez, Judy Collins, Timi Yuro, Brenda Lee, Kiki Dee, Linda Rondstadt.

Για επιμορφωτικους λογους.

Και για τους παλαιοτερους , απλα για συναισθηματικους λογους.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Μενέλαε: Υπάρχει το "γνωστό" ανέκδοτο ανάμεσα στους ψυχολόγους:

 

- Πόσοι ψυχολόγοι χρειάζονται για να βάλουν μία λάμπα;

- Ένας, αρκεί να θέλει και η λάμπα

 

Με άλλα λόγια, τα ναρκωτικά και το ποτό είναι κατεξοχήν ψυχοφθόρα, και ως τέτοια, έχουν ψυχολογικά αίτια που χρησιμοποιούνται. Αν όμως ο χρήστης δεν περάσει το πρώτο επίπεδο κατανόησεις ότι χρειάζεται πραγματικά βοήθεια... τότε κανείς δε μπορεί να βοηθήσει. Μεθαδόνες, κλπ, είναι μέθοδη "αντικατάστασης" που δε θεραπεύουν την αιτία (το ψυχολογικό), αλλά το αποτέλεσμα...  :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου