Προς το περιεχόμενο

Οριοθέτισις Δεσιμπέλ Αιγιαλού.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια και πρόσφατα συζητούσαμε για όριο dB, ωράριο καταστημάτων κτλ ξέρει κανα καλό παιδί από νομικά να μας πει περί αιγιαλών και τοιαύτων παράκτιων ακτών δια παραβίασις ωραρίου και δεσιμπέλ?

 

Δηλαδή αν πάω και παίξω σε κανένα beach bar (που έπαιξα και σκοπεύω να ξαναπαίξω και έσκασε μύτη το λιμενικό και κοίταγε περίεργα), ποιός έχει δικαιοδοσία η αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα? Επειδή πρόσφατα συζητούσα με φίλους και μου είπαν ότι σε παραλία σταματάει η διακαιοδοσία της αστυνομίας και αρχίζει αυτή του Λιμενικού Σώματος και μόνο αυτό είναι υπέυθυνο για χρήσεις παραβίασης αιγιαλού.... τί παίζει με ωράριο και όριο έντασης ήχου σε παραλίες/beach bar?

 

'Οχι τίποτα άλλο, αλλά να ξέρω ποιος θα με πάει μέσα να καταστρώνω σχέδια διαφυγής με φουσκωτά, καλαμάκια κάτω από το νερό, ντυμένος εκαβ/ναυαγοσώστης, υποβρύχιο ψάρεμα, φούρναρης, σερβιτόρος (άλλες ιδέες ευπρόσδεκτες...)

 

για δώστε κανα φως οι κατέχοντες.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'όσο ξέρω πάντα υπεύθυνος νομικά είναι ο κατάστημας. Αυτόν θα τρέχουν, είτε είναι υπεύθυνο το λιμενικό είτε η αστυνομία. Το ποιός είναι αρμόδιος να τον πάει μέσα θα το ξέρει σίγουρα ο κατάστημας.

 

Έχω μερικές εμπειρίες από αστυνομίες και ιστορίες σε live στην επαρχία. Μόνο σε μια περίπτωση που ο κατάστημας δε χαμπάριαζε, η αστυνομία μας είπε ότι θα προχωρήσει σε κατασχέσεις οργάνων. Τελικά παίξαμε στο φουλ ένα breaking the law και κλείσαμε.

 

Το θέμα είναι τί άδεια έχει το μαγαζί και αν έχει πάρει άδεια για live και μέχρι ποιές ώρες.

 

Αυτό είναι το τυπικό. Συνήθως είναι και θέμα καλών σχέσεων με τας τοπικάς αρχάς.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου