gangster Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 http://www.hihostels.com/web/index.en.htm Hostelling International και http://www.istc.org/sisp/index.htm International Student Travel Confederation Ψήνομαι, αλλά παρέα δεν θα βρω... :roll: Απ' ότι βλέπω, πάντως, οι τιμές είναι αντίστοιχες ή και φτηνότερες από τα δωμάτια στα ελληνικά νησιά... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Ρε παίδες σχετικά με hostels... Θέλει να πάει μια φίλη μου μάλλον εξωτερικό τ΄βρα που τελειώνει τις πανελλήνιες και θέλω τις απόψεις σάς... Είναι όντως τόσο καφριλίκι και μπόχα και δυσωδία όπως τα περιγράφουν όλοι? Υπαρχει πιθανότητα να βρέθει hostel αξιοπρεπές (γιατι απο όσα μαθαίνω όλοι την χειρότερη άποψη έχουν....)? Γενικά για πείτε εντυπώσεις... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Ρε παίδες σχετικά με hostels... Θέλει να πάει μια φίλη μου μάλλον εξωτερικό τ΄βρα που τελειώνει τις πανελλήνιες και θέλω τις απόψεις σάς... Είναι όντως τόσο καφριλίκι και μπόχα και δυσωδία όπως τα περιγράφουν όλοι? Υπαρχει πιθανότητα να βρέθει hostel αξιοπρεπές (γιατι απο όσα μαθαίνω όλοι την χειρότερη άποψη έχουν....)? Γενικά για πείτε εντυπώσεις... Βασικά εξαρτάται από την τουριστική κίνηση στην πόλη όπου πας και την περίοδο που πας. Αν δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση, τότε σε γενικές γραμμές βρίσκεις αρκετά ικανοποιητικά hostels. Πάντως, μπίχλα και καφριλίκι δεν παίζει γενικά... μπορεί αρκετά hostels να στεγάζονται σε παλιά κτίρια, αλλά ωστόσο είναι αρκετά καθαρά. Αυτό τουλάχιστον συνάντησα εγώ. Σε κάθε περίπτωση θα συνιστούσα να κάνει κράτηση κάποιος από internet... αφενός γλιτώνει την ταλαιπωρία του ψαξίματος, αφετέρου, βλέπει πάνω κάτω τι διαλέγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Εγω πάντως θα κανω διακοπες σε ενα δωματιο 3 Χ 3 :cry: :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2006 Οποιος γουσταρει Κάλυμνο διακοπές, να μου το πει να του τα κανονισω ολα (και γυναικες :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Πω' date='πω πως ακρίβηνε το interail!! 8O Kραταω με συγκινηση το πρωτο μου εισητηριο (Ιουνιος 1983 8O ) με τιμη 4500 δρχ για ΟΛΗ την Ευρωπη για 31 ημερες!!! :lol:[/quote'] Αποκλειστικό ντοκουμέντο από το τρένο που ταξίδεψε ο SF κάαααααποτε! (ρε δεν είχα γεννηθεί τότε :P ) 8) :P τι μου θυμισες τωρα τεκνον μου! :lol: να και μια φωτο μου απο τοτε: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Τρέλα είσαι με την κουστουμιά, 'ντάξ είναι ολίγον τι κολλητή αλλά δε πειράζει, τουλάχιστον έχεις ένα τύπο ρε αδερφέ! :D Αυτό είναι που έχει σημασία... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Τρέλα είσαι με την κουστουμιά' date=' 'ντάξ είναι ολίγον τι κολλητή αλλά δε πειράζει, τουλάχιστον έχεις ένα τύπο ρε αδερφέ! :D Αυτό είναι που έχει σημασία...[/quote'] Σωστος 8) βαλε κ ενα ημιψηλο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2006 εγω κανω μονιμα διακοπες εχω προβλημα στον εγκεφαλο και χανω το σημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση