Προς το περιεχόμενο

Τί laptop???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω!!!Οποιος πμορει ας βοηθησει!Προκειται για την αγορα ενος laptop?Ειμαι αναμεσα απο sony vaio vgn-fe21b kai fujitsu-siemens amilo pi-1536,duot2300!Tι λετε ρε παιδες??Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι 1400 καντε το!!!Ευχαριστω!

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρω ότι με την ακόλουθη πρόταση δεν θα σε βοηθήσω και πολύ αλλά καλό είναι να περιμένεις για ένα διάστημα (λίγους μήνες υπολόγισε) για να βγουν στην αγορά τα φορητά με τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel που βασίζονται στην καινούρια αρχιτεκτονική Core και οι οποίοι θα παρέχουν βελτιωμένη απόδοση με ίδια θερμική συμπεριφορά σε σχέση με την υπάρχουσα πλατφόρμα. Επίσης, έχουν υποστήριξη 64 bit μεταξύ όλων των άλλων βελτιώσεων. Και χωρίς ιδιαίτερες διαφορές στην τιμή!

 

Αν πάλι θέλεις άμεσα το φορητό, τα Sony είναι πολύ καλά μηχανήματα (αν και πληρώνεις και λίγο για τη μούρη) αλλά και το Siemens καλό φαίνεται από τα specs. Εγώ θα πήγαινα για το Sony ή για κανένα Toshiba που επίσης σκίζουν.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετω!!!Οποιος πμορει ας βοηθησει!Προκειται για την αγορα ενος laptop?Ειμαι αναμεσα απο sony vaio vgn-fe21b kai fujitsu-siemens amilo pi-1536' date='duot2300!Tι λετε ρε παιδες??Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο μεχρι 1400 καντε το!!!Ευχαριστω![/quote']

 

Πσιφίζω Toshiba και Fujitsu-S σαν μάρκες πάντα!

 

και η αγάπη μου........

 

http://www.apple.com/macbookpro/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά, θα προτείνω σε όποιον θέλει να αγοράσει laptop αυτή την περίοδο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Ο λόγος είναι η αναμενόμενη κυκλοφορία των Windows Vista, για τα οποία θα χρειάζεται αρκετά ισχυρότερο hardware απ' ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή, ειδικά σε laptop. Η αγορά θα έχει διαμορφωθεί καλύτερα τον Οκτώβριο/Νοέμβριο, οπότε περίμενε αν μπορείς.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην Ανύσηχείτε για τα Vista αρκεί να παίζει στο laptop 64bit CPU και όλα καλά :wink:

Από πείρα στο μαγαζί και ύστερα από αμέτρητες συγκρίσεις σε διάφορα laptop σχέσεις αποδοσης / τιμής / κατασκευής / ποιότητας, εύκολα καταλήγεις στο Vero laptop. www.oktabit.gr για περισσότερες πληροφωρίες.

Το λάπτοπ αυτό είανι ουσιαστικά ένα MSI OEM που έχει βάλει γνωστή εταιρεία απλά το brand της επάνω και το ονομάζει Vero notebook. διαθέτει MSI motherboard & ATI chipset υποστήριξης, AMD Turion 64bit 2,2 GHz, 512MB Ram in 1 dimm, 80GB HDD, DVDRW Sony double layer, ATI X700 PCI -E VGA with 128MB ram!!!!, 15,4 '' true bright monitor, modem , lan, wireless lan, bluetooth, firewire, winXP home, 6 μήνες Δωρεάν σύνδεση PSTN Forthnet,

 

το έχω πουλήσει πάνω από 20 φορές φέτος. Είναι απροβλημάτιστα, ταχύτατα και σε τιμή που θα ζήλευαν άλλα notebooks με το μισό εξοπλισμό.

η τιμή του είναι 1299€ τελική τιμή όταν τα αντίστοιχα HP, Lenovo - IBM, ASUS, Toshiba, Sony κλπ κοστίζουν απο 1500€ και άνω με τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χαρακτηρηστικά :wink:

Δυστυχώς δεν περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς αλλά who cares για 20-30 € παραπάνω? :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι τα δυο μηχανακια ειναι intel core duo!!!Και το sony το βρηκα 1350 τελικη!!!!

 

Δεν αναφέρομαι στο μοντέλο του επεξεργαστή αλλά στην αρχιτεκτονική που η τρέχουσα ονομάζεται Netburst. Από τα τέλη Ιουλίου θα υπάρξει αλλαγή και θα μεταβούμε στην αρχιτεκτονική Core. Η ονομασία Core Duo δεν σημαίνει επεξεργαστή αυτής της νέας γενιάς αλλά είναι ένα κολπάκι μάρκετινγκ προφανώς. Συγκεκριμένα για τα φορητά, οι πυρήνες γενιάς Yonah (οι τωρινοί) αντικαθίστανται από τους πυρήνες Merom με τα πλεονεκτήματα που προανέφερα.

 

Και η πρόταση του Taq είναι πολύ καλή (γενικά οι Turion είναι φοβεροί) αλλά δεν είναι dual-core όπως τα Sony και Fujitsu. Αν δεν σε πειράζει, go for it αλλιώς ξανά λίγο υπομονή μέχρι να έρθουν οι διπύρηνοι Turion! :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φρόντισε πάντως να τα δεις να λειτουργούν και τα δύο και να συγκρίνεις και τις οθόνες τους.

¶λλο ένα πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι οι κενές θέσεις μνήμης (για μελοντική επέκταση).

Τα Fujitsu είναι πολύ καλά κατασκευασμένα, αλλά από οθόνη υπολείπονται των Sony και των Toshiba.

Η προσωπική μου προτίμηση σε μάρκα είναι η Toshiba και συμφωνώ με τον eye στο θέμα της αγοράς κατά το Οκτώβριο/Νοέμβριο (παραδοσιακά η καλύτερη εποχή αγοράς laptop).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου