Προς το περιεχόμενο

Pod Farm,Guitar Rig και Midi Controllers


roybatty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ ένα Pod Studio UX2 με καλά αποτελέσματα για ηχογραφήσεις και εξάσκηση,τόσο με το Pod Farm όσο και με το Guitar Rig 4.

Το να ελέγχεις βέβαια κάποιες παραμέτρους σε πραγματικό χρόνο όπως πχ modulation και pitch shifting effects είναι πρακτικά αδύνατο χρησιμοποιώντας το ποντίκι,οπότε σκέφτομαι να αγοράσω έναν midi controller.

Ψάχνοντας σε παλαιότερα θέματα είδα κάποιους να χρησιμοποιούν το FCB1010 για αυτή τη δουλειά τροποποιημένο με μια UNO eprom.Οι ερωτήσεις μου,σε όσους γνωρίζουν και έχουν την καλή διάθεση να τις απαντήσουν είναι οι παρακάτω:

Χρησιμοποιεί κανείς (με καλά αποτελέσματα) τον εν λόγω controller με USB μέσω κάποιου midi to usb converter;Έχω ήδη ένα m-audio midisport uno το οποίο σκοπεύω να χρησιμοποιήσω με το FCB1010.

Αντί για τα παραπάνω,θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το fbv express mkii (το οποίο είναι usb) με το fbv control software  για την ίδια δουλειά;

Σίγουρα το fcb1010 έχει  περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης αλλά (υποθέτω πως) χρειάζεται κάποια προεργασία για να δουλέψει σωστά,πιάνει πολύ χώρο και για τη χρήση που θα του κάνω δεν μπορώ να πω πως τις χρειάζομαι όλες αυτές τις επιλογές.Και ρίχνοντας μια ματιά στις τιμές τους,είτε πάω στην μία λύση είτε στην άλλη το ίδιο θα μου κοστίσει πάνω κάτω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

 

Occam's razor makes the cutting clean.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου