Προς το περιεχόμενο

USB Guitar!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε ξέρω αν το έχετε ήδη δεί ή ακούσει αλλα εμένα μου έκανε εντύπωση.

http://www.behringer.com/IAXE393/index.cfm?lang=ENG

 

Αλλά δε κατάλαβα. γράφει σε midi ή audio? Υποθέτω σε midi, ε?

Free thinkers are dangerous...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό βήμα είναι η εμφάνιση ενός τέτοιου προϊόντος, τώρα που το Guitar Rig έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Κάτι μου λέει ότι οι κιθαρίστες σε πέντε-δέκα χρόνια θα έχουν άλλα πράγματα να συζητούν απ' αυτά που συζητούν σήμερα (καιρός είναι άλλωστε).

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαααα..... σιγά μην έχει ζωή αυτό το πράμα..... (Θέλει πολλά χιλιόμετρα εξέλιξης.... :lol: :lol: ) άντε να θές να γράψεις και να "κρασάρει" το USB, να θέλει ενίσχυση πάνω από ορισμένα μέτρα, αν συνδεθεί σε PC θα έχει στάνταρ πρόβλημα με drivers, και η ποιότητα στον ήχο δεν το αναφέρω απλά ...... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πάει περίπατο χεχεχε...

Βέβαια μπορεί σε 15-20 χρόνια......

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα και αυτό το αντέγραψε η Behringer; :)

Έχει κυκλοφορήσει μόλις πέρυσι από την Brian Moore. Δείτε εδώ

 

http://www.iguitar.com/i2000/i2000Models.asp?guitar=iGuitar1.13

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε απαγορευτικη τιμη ομως..Οποτε δεν μπορει να θεωρηθει "κλοπη"...ισα ισα που αποδεικνυει την "κλοπη" που γινεται απο αλλες εταιριες ( που πουλανε και τη φιρμα ).

Θα με ενδιαφερε να την δοκιμασω πριν ακομα αρχισω να λεω αρνητικα σχολια..Πως μπορει καποιος να κρινει πριν ακουσει και δοκιμασει? :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, κοίτα βρε συ freemind είναι πολυσηζητημένα θέματα αυτά.... το πιό άριστο modeling = ο κάπου μετριότατος αναλογικός εξοπλισμός. γιατί άραγε?

όσο καλά και να ακούγεται ένας τρανσίστορ ενισχυτής.... ΔΕΝ συγκρίνεται....με λαμπάτο όσο καλή και να είναι μιά κιθάρα USB ΔΕΝ σςυγκρίνεται με μιά νορμάλ ηλεκτρική (ειδικά από ωτακουστές μπαταριών ΑΑΑ & ΑΑ ή ακόμα και 9V σ.σ. Δες Mr Eric Johnson :lol: :lol: :lol: ) οπότε μην σου προξενεί εντύπωση κάτι τέτοιο......

Είμαστε σαφώς σε τεράστια τεχνολογική άνοδο όσο αφορά το θέμα με ευοίωνες προβλέψεις .... αλλά..... πέρα από λόγους marketing και κάπου στη "μέση" λύσεις δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω τέτοιου είδους συσκευές σε έναν που έχει ΜΕΡΑΚΙ ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ την μουσική σε σοβαρό επίπεδο. Τώρα αν χρησιμοποιηθεί ευρέως ("πιάσει" δηλαδή στην αγορά) θα γίνει για προφανέστατους λόγους οικονομίας χρόνου / χρήματος ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ αποτελέσματα εις βάρος ποιότητος, η οποία ναι μεν ΟΚ αλλά από την άλλη..... :roll: :roll: :roll:

Όσο αφορά την "δοκιμή" που λες ...... όσες φορές δοκίμασα πεταλιέρα, αγόραζα πετάλια :lol:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι έχει βγάλει η Gibson και ο Brian Moore μοντέλα με USB Interface, σίγουρα είναι trend όλη η υπόθεση και ουσιαστικά δεν παρέχουν τίποτα παραπάνω από ακόμα πιο εύκολο DI Recording. Περισσότερα παιχνίδια για να παίζουμε, τπτ παραπάνω;)

Πλάκα στην πλάκα μας κόβω να συζητάμε σε 2 - 3 χρόνια αν περισσότερο όγκο παίρνουμε από 7.1 ηχεία και το πόσο καθοριστικό είναι το woofer στην ποιοτητα του ήχου.

Για μένα πάντως το PC σημαίνει ένα μόνο πράγμα PES 5 - άντε και κανά downloading. Κολλημένος με την μπάλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι έχει βγάλει η Gibson και ο Brian Moore μοντέλα με USB Interface' date=' σίγουρα είναι trend όλη η υπόθεση και ουσιαστικά δεν παρέχουν τίποτα παραπάνω από ακόμα πιο εύκολο DI Recording. Περισσότερα παιχνίδια για να παίζουμε, τπτ παραπάνω;)

Πλάκα στην πλάκα μας κόβω να συζητάμε σε 2 - 3 χρόνια αν περισσότερο όγκο παίρνουμε από 7.1 ηχεία και το πόσο καθοριστικό είναι το woofer στην ποιοτητα του ήχου.

Για μένα πάντως το PC σημαίνει ένα μόνο πράγμα PES 5 - άντε και κανά downloading. Κολλημένος με την μπάλα.[/quote']

 

Θα διαφωνήσω και στα 2 σημεία του παραπάνω post, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν φυσικά.

 

1. Ουσιαστικά έχουμε το πιο εύκολο recording κιθάρας ever, χωρίς καμία ανάγκη για DI, κονσόλες, ενισχυτές, μικρόφωνα και τα σχετικά. Είναι μια μίνι επανάσταση για κάποιον που θέλει να ηχογραφεί με μια αξιοπρεπή ποιότητα στον υπολογιστή του, χωρίς να αγχώνεται για εξοπλισμό ή τεχνικές ηχογράφησης.

 

2. Κάπως off-topic αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να το πω. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις με έναν υπολογιστή. Το γεγονός ότι για τον z43k0 είναι μια παιχνιδομηχανή και μάλιστα για συγκεκριμένο παιχνίδι (τίποτα προσωπικό φίλε μου, χάριν παραδείγματος το αναφέρω) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να πάρει στα σοβαρά τις καινοτομίες που αξιοποιούν τους υπολογιστές στο έπακρο. ¶λλωστε, εγώ προτιμώ το Playstation για Pro! 8) :D

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

¶λλωστε' date=' εγώ προτιμώ το Playstation για Pro! 8) :D[/quote']

 

off topic again...:σωστοοοοος!!εννοειται οτι ειναι καλυτερο στο play station...ασε ασε αυτο το παιχνιδι θα με καταστρεψει...αλλα πως να ξεκολλησω οταν μου κανει αυτα τα τρελα σουτ ο adriano? :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Ουσιαστικά έχουμε το πιο εύκολο recording κιθάρας ever' date=' χωρίς καμία ανάγκη για DI, κονσόλες, ενισχυτές, μικρόφωνα και τα σχετικά. Είναι μια μίνι επανάσταση για κάποιον που θέλει να ηχογραφεί με μια αξιοπρεπή ποιότητα στον υπολογιστή του, χωρίς να αγχώνεται για εξοπλισμό ή τεχνικές ηχογράφησης.

[/quote']

Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε αυτό . Απλά πιο εύκολο DI input, τώρα για το αν η ποιότητα είναι αξιοπρεπής ή όχι εξαρτάται με ποια μέτρα κρίνεις και με τι συγκρίνεις [η λάμπα και ο αναλογικός ήχος για μένα είναι ασύγκριτα].

 

Κάπως off-topic αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να το πω. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις με έναν υπολογιστή. Το γεγονός ότι για τον z43k0 είναι μια παιχνιδομηχανή και μάλιστα για συγκεκριμένο παιχνίδι (τίποτα προσωπικό φίλε μου' date=' χάριν παραδείγματος το αναφέρω) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να πάρει στα σοβαρά τις καινοτομίες που αξιοποιούν τους υπολογιστές στο έπακρο. ¶λλωστε, εγώ προτιμώ το Playstation για Pro! 8) :D[/quote']

 

Να ξεκαθαρίσω κάτι: οι υπολογιστές για μένα δεν είναι απλά παιχνίδι είναι η δουλειά μου, η προσωπική μου ενασχόληση με το PC είναι το PES5. Μπορεί στο PS2 να είναι καλύτερο, αλλά αναλύσεις 1280x1024 δεν μπορείς να βάλεις. Ενώ Classic Patch [με Ολυμπιακό 90s, ΑΕΚ, Αjax, Barca και Real άλλων εποχών], Hellas Patch κανονικές εμφανίσεις και ιαχές ομάδων για να δεις πρέπει να κάνεις αλχημειες [Dkz studio rulez]. Αν το έχεις σε PC παίζει ένα World Cup patch στο www.issonline.pl, ενώ μπόλικο stuff [και για PS2] θα βρεις στο WeHellas.gr. Sorry που ξέφυγα [πάλι] από το topic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου