Προς το περιεχόμενο

ART PRO VLA II vs GOLDEN AGE PROJECT COMP-54


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο Compressors πάνω κάτω στην ίδια τιμή δηλαδή γύρω στα 400 ευρώ!

 

Ενδιαφέρομαι για έναν εκ των δύο για χρήση σε φωνή,κιθάρα αλλά και για εφαρμογή πάνω σε έτοιμα κομμάτια σε συνεργασία με τον προενισχυτή Focusrite Isa One!

 

Ποια η γνώμη σας?

 

Τους έχει χρισημοποιήσει κάποιος?

 

-ART PRO VLA II-

 

Compressor λυχνίας 2 καναλιών σχεδιασμένος με τεχνολογία Vactrol Opto-Compression,πορεία σήματος με λυχνία απολαβής, enhanced link mode,το οποίο όταν λειτουργεί σε stereo φόρμα μετατρέπει στο κανάλι 1 σε master volume και το κανάλι 2 ενεργεί σαν έλεγχος συμμετρίας μεταξύ των 2 καναλιών.Ακόμα διαθέτει Threshold, Αttack, Release,Ratio & outputs controls,LED μετρητή για την στάθμη του input/output,μετρητή LED για μέσο level & το peak hold,μετρητή LED μειώσης απολαβής,έναν +4dBu/-10dBu διακόπτη βελτιστοποίησης VLA II Ι /Ο,ενεργό συμμετρικό XLR & 1/4 inputs/outputs,μετασχητιστή Toroidal για την μείωση του μηχανικού & ηλεκτρικού hum

 

-GOLDEN AGE PROJECT COMP-54-

 

Το Comp-54 είναι ένα πιστό emulation  κλασικών  compressors. Ο ήχος αυτός είναι γνωστός απο δεκάδες ηχογραφήσεις και ο χαρακτήρας του είναι άμεσα αναγνωρίσιμος. Χρησιμοποιεί μια δίοδο για τον έλεγχο στάθμης μια μέθοδο γνωστή απο vintage υλοποιήσεις όπως  Neve, EMI και άλλους κατασκευαστές.

 

Ο  COMP-54 δεν χρησιμοποιεί καθόλου  IC´s στο σήμα και έχει 3  transformers. Ό έλεγχος γίνεται απο ποτενσιόμετρα με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και χρησιμοποιώντας το κουμπί του  IN/OUT  μπορεί κάποιος να  παρακάμψει  το στάδιο του compression αλλά να χρησιμοποιεί  το χαρακτηριστικό χρώμα του μηχανήματος απο τους  transformers και την διακριτή  (discrete) σχεδίαση.

 

Το μηχάνημα διαθέτει επίσης  Hard Bypass  που επιτρέπει το σήμα να  περάσει χωρίς καμμία  αλλαγή απο την είσοδο στην έξοδο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου