Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις για Korg Triton.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά οπως εχω ξανααναφερει εχω το triton Le. Ομως δεν το εχω ψαξει και πολυ και εχω ορισμενες αποριες. θα ηθελα αν καποιος εχει την διαθεσει να βρεθουμε σε chat για να τα πουμε λιγο. Sorry που δεν τις αναφερω κατ ευθειαν στο forum αλλα μερικες εχουν ξανααναφερθει ισως και θα καταντησει κουραστικο(ειμαι και ψιλοασχετος!). Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν μεγαλη βοηθεια για να συνεχισω γιατι εχω απογοητευθει. thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προβλημα τυπου πως θα βαλω διαφορετικους ηχους σε καθε οκταβα, πως θα ταξινομησω τους ηχους για να τους βρισκω ευκολα σε live ,πως πειραζω τους ηχους στο edit, κ.α.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτα που ρωτας γραφονται στο manual και ειναι πολυ απλα.Αφιερωσε πρωτα χρονο εκει και μετα οτι θες ρωτησε μας αλλα το να σου πουμε αυτο που γραφει το manual ειναι λιγο ανουσιο!!!!Διαβασε το και δωστου να καταλαβει!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και επισης αρχισε να το πειραζεις χωρις ιδιαιτερο σκοπο. Απλα πειραζε το. Βαλε εναν ηχο και αλλαξε του τα ματια με οτι κουμπι βρισκεις μπροστα σου. Μονο ετσι μαθαινεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου